Kategoriler
Proje Haberleri

Beyazz Residence satışları devam ediyor

Beyazz Residence geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Marmaris Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Bu projede 2+1 ve 3+1 tip daireler satışa sunulmaktadır. Bu şekilde projedeki evlerin özellikleri ve konumuyla dikkat çektiği bilinmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu Beyazz Residence projesindeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. 9blokta 2+1 ve 3+1 daireler bulunmaktadır. Toplamda daire sayısı 162 olarak söylenebilir. Evin özellikleri ve detayları alıcı tarafından oldukça ilgi çekmektedir. Bu nedenle sizler bu evin özelliklerinin detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Site içerisinde bulunan bu evin sosyal alanı olarak çocuk oyun parkı ve spor alanı barındırdığı bilinmektedir. Evin içerisi geniş ve ferah bir biçimde dekore edilmiştir. Asansörü bulunan bu site sizlere oldukça kapsamlı bir hizmet sunmaktadır. Evin dışı ısı yalıtımı ile kaplanmıştır. Site içerisinde bulunan bu evlerin içerisi geniş ve ferahtır. Büyük odaları ve güneş alan yapısı ile ilgi çekmektedir. Evler her cepheye bakmaktadır. Bu nedenle oldukça iyi bir manzarasının olduğunu da söylemek mümkündür. Bu şekilde evlerin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür. Aynı zamanda 7/24 güvenlik siteyi korumaktadır.

Beyazz Residence konumu ve fiyat bilgisi hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Muğla Menteşe de bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Site içerisinde olmanın avantajı sayesinde park gibi vakit geçirmeniz için olan yerler oldukça yakındır. Bu yerlere giderek kendinize vakit ayırabilirsiniz. Şehir merkezine olan yakınlığı sizlere oldukça kolaylık sağlamaktadır. Eğitim ve sağlık kurumlarına olan yakınlığı büyük avantaj sağlamaktadır. Ulaşım seçeneği bakımından da oldukça zengindir. Konumu dolayısı ile bu evlere ilgi besleyen kişi sayısı oldukça fazladır.

Bu projede brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 daire 1 milyon 600 bin liradan başlamaktadır.

Bu şekilde Beyazz Residence projesini anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Daha fazla proje hakkında bilgi almak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (533) 258 64 25 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version