Kategoriler
Proje Haberleri

Beykent 48 Konya konutları satışta! Fiyatlar ne kadar?

Beykent 48 Konya adlı konut projesi, Hacı Tezcan Mühendislik tarafından gerçekleştirilmektedir. Kapalı otopark, merkezi jeneratör altyapısı ve güvenlik hizmetinin bulunduğu sitede 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 daire seçenekleri mevcuttur. Bu dairelerin hepsi 3 adet geniş balkona sahiptir. Ayrıca yatak odalarında birer adet ebeveyn banyosu yer aldığı için daireler çift banyoludur. Mebran ve lake türündeki oda kapıları, gömme vestiyer, pencerelerdeki panjurlar ve görüntülü diyafon sistemi de daire özelliklerindendir. Ses ve ısı yalıtımı gibi detaylar ise konforu artırmaktadır.

Ön satışa çıkmış olan konut seçenekleri ise şu büyüklüklere sahiptir:

  • 2 + 1 Odalı konutlar: Brüt 125 metrekare – Net 110 metrekare
  • 3 + 1 Odalı konutlar: Brüt 150 metrekare – Net 135 metrekare
  • 4 + 1 Odalı konutlar: Brüt 180 metrekare – Net 150 metrekare

Beykent 48 Sitesi nasıl bir konuma sahiptir?

Kuzey, güney, doğu ve batı cephelerine bakan çeşitli dairelerin bulunduğu site Konya – Selçuklu’dadır.  Beyhekim Mahallesi’nin Şafak Caddesi üzerindeki daireler aynı zamanda Yeni İstanbul Caddesi’ne de yakındır. Özel Konya İsabet Ortaokulu, Özel Nesibe Aydın Okulları (İlkokul – Ortaokul – Fen Lisesi), Selçuklu Sağlık Meslek Lisesi ve Selahaddin Eyyubi Anadolu Lisesi bu bölgededir. Ayrıca ilçenin en yeşil alanlarından olan Piri Reis Parkı ve Ladikli Ahmet Hüdai Parkı’na ulaşım da kolaydır. Bununla birlikte 112 Acil Sağlık Merkezi, Beykent 48 Sitesi ile 5 – 10 dakikalık mesafededir. Site alanından, ilçenin pek çok önemli yerine ulaşım oldukça kolaydır. Merkezi konumun yanı sıra deprem riskinin düşük olması ve bölgenin nezihlik seviyesi de projenin önemli detayları arasında bulunur.

Beykent 48 Konya satılık daire fiyatları ne kadardır?

Beykent 48 Konya satılık daire fiyatları bölge ortalaması ile aynı düzeydedir. Krediye ve takasa uygun olan konutlar, şu fiyatlar ile satıştadır:

  • 2 + 1 Odalı konutlar: 485 bin TL
  • 3 + 1 Odalı konutlar: 600 bin TL
  • 4 + 1 Odalı konutlar: 800 bin TL

Ayrıca daha fazla bilgi için 0533 350 71 24 numarasına ulaşmak gerekir. Diğer güncel konut projelerini incelemek isteyenler ise BURAYA tıklamalıdır.

Exit mobile version