Kategoriler
Proje Haberleri

Beykoz Downtown Kartepe satışları devam ediyor

Beykoz Downtown Kartepe projesi lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. İnşasına henüz başlanmış olan proje harika lokasyonu ile dikkat çekmektedir. Kocaeli Kartepe’de bulunan proje Beykoz İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Proje içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projede bulunan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekare ile 110 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 160 metrekaredir. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi mevcuttur. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Akıllı ev sistemi ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Laminat mutfak, mutfak doğalgazı ve set üstü ocak mevcuttur. Ayrıca alaturka tuvalet, spot aydınlatma, teras ve çelik kapı gibi özellikleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra engelliye uygun araç park yeri, geniş koridor ve rampa bulunmaktadır.

Beykoz Downtown Kartepe konumu hakkında

Beykoz Downtown Kartepe projesi, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Dumlupınar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca proje doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Şehir merkezine yakın olup dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Beykoz Downtown Kartepe fiyatları hakkında

Söz konusu projede fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 108 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 113 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 950 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca büyüklüğü brüt 160 metrekare olan 3+1 dubleks dairelerin fiyatları ise 1 milyon 550 bin TL’den başlamaktadır. Bunun yanı sıra projede lüks araç takası ve arsa takası yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 371 59 23 ya da 0 (532) 724 69 90 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız...