Kategoriler
Proje Haberleri

Beylerbeyi Prestige fiyat listesi

Beylerbeyi Prestige projesi Gaziantep ilini Şehitkamil ilçesinde yer almaktadır. Söz konusu konut projesi Kantar İnşaat firması imzası ile inşa edilmektedir. Beylerbeyi Prestige fiyat listesi detaylarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Toplamda beş bloktan meydana gelen Beylerbeyi Prestige projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca projede yer alan bloklar on bir ve on iki katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Beylerbeyi Prestige projesi bünyesinde 228 konut barındıracak şekilde inşa edilmektedir.

Beylerbeyi Prestige projesinde yer alan konutlar iki farklı planda tasarlanmış durumdadır. Konut projesinde bulunan daireler 2+1 ve 3+1 tipinde projelendirilmiştir. Beylerbeyi Prestige projesinde yer alan 2+1 konutlar 120 metrekare olarak hayata geçirilmektedir. Projedeki 3+1 konutlar ise 180 metrekare olarak alıcılarına sunulmaktadır. Şehit kamilde yer alan projesindeki konutlar ısı yalıtımlı olarak inşa edilmektedir.

Beylerbeyi Prestige fiyat listesi

Beylerbeyi Prestige projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

120 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projedeki 180 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 2 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Beylerbeyi Prestige projesinde site sakinleri için birçok donatı yer alıyor. Projede oyun parkı, açık havuz, süs havuzu, kamelya, peyzaj alanları, açık ve kapalı otopark gibi donatılar mevcut.

Projenin teslim tarihi ne zaman?

Projede yer alan konutların 2022 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Gaziantep konut projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 342 215 34 62 numaralı telefon hattını aramanız yeterli.

Beylerbeyi Prestige nerede yer alıyor?

Beylerbeyi Prestige projesi, Pancarlı Mahallesi 23.Sokak No:5 Şehitkamil / Gaziantep adresinde yer almaktadır.

Ayrıca konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 444 21 17 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…