Kategoriler
Emlak Haberleri Gündem

Beylikdüzü, yatırımcısına kazandırdı

İstanbul’un konut yatırımı gözdesi haline gelen Beylikdüzü pandemi dolayısı ile yatırımcısına yüksek kazanç sağlamıştır. Bu durum sektörde büyük etki bırakmıştır. Kazanç faktörünün ortaya çıkması ile İstanbul genelinde büyük bir fark atmıştır. Türkiye çapında en çok konut satışı gerçekleştiren İstanbul yatırımcısına yüzde 23,4’lük prim kazandırırken bu rakam Beylikdüzü’nde yüzde 40’ı aşmış vaziyettedir. Bu şekilde devam ederse bu kazancın daha da artacağı yönünden beklentiler artmaktadır.

Pandemi Dolayısı ile yüzde 40 Aşan Kazanç

İstanbul’un Yıldızı olarak gözüken Beylikdüzü geniş ulaşım alanı dikkat çekmektedir .Ayrıca konumu dolayısıyla merkeze yakın olması da ayrı bir özelliğidir. Merkezi konum dolayısıyla oldukça tercih edilen bir daire satış yeridir. Modern kent vizyonu sosyal yaşama da haklı dinamik yapısı ile de genç nüfusu içine alır. Yeşil olanı ile de kendini göstermektedir. Yeni yapılan inşaat projelerinin bölgede tek başına çekirdek ya da kalabalık aile olarak yaşamak isteyenlerin yatırımını yapacağı bir yer olarak söylenebilir. İlçenin Kent vizyonuna yapılan her yatırım bölgedeki konutların sunduğu katma değer yukarıya taşımaktadır. İlçe İstanbul’un yıldızı olarak gözüken ve pandemi dolayısıyla da yatırımcılarına %40 aşan bir prim sağlar. Bu nedenle bu yer oldukça gözdedir.

Beylikdüzü Kazancından Sonra Kentsel Dönüşüm Projesi ile %50’yi Aşan Prim Beklentisi

Güçlü ulaşım ağı, sosyal ve toplumsal projeleri Beylikdüzü’nde yapılmıştır. Kentsel dönüşüm projesinde gerçekleşmesi ardında yüzde 50 yaşayan bir prim beklentisi vardır. Ulaşım alanında avantaj sağladığı İstanbul’un merkezi haline gelen bu Beylikdüzü’nde oldukça modern dekore edilmiştir. Projelerin gerçekleşmesi ardından kentsel dönüşüm projesi de işin içine girmiştir. Bu nedenle yüzde 50 yaşayan genel bir prim beklentisi vardır. Pandemi ile birlikte şehrin merkezinde ancak doğayla iç içe bir yaşam beklentisi olan insanlar artmış vaziyettedir. Bu nedenle alım gücü de artmıştır. Bu sayede Beylikdüzü’nde kazanç oldukça fazladır. Kentsel dönüşümüne etkisi ile de bunun artacağı düşünülmektedir.

Bu şekilde Beylikdüzü yatırımcısına yapılan yüzde 40 kazanç ile gözde bir yer haline gelmiştir ve daha da artış olacağı beklentisi vardır.

Daha fazla güncel haber görmek için tıklayınız…