Kategoriler
Proje Haberleri

Beyoğlu Evleri Güzeltepe fiyatları

İstanbul’un Avrupa yakasında, Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy mevkiinde, İsaş İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Beyoğlu Evleri Güzeltepe konut projesi, toplam 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplamda 104 adet daireden oluşan konut projesindeki bütün konutlar 2+1 tipte tasarlandı. Sahiplerine hemen teslim edilebilen konut projesindeki dairelerin büyüklükleri de standart olarak tasarlandı. Konut projesindeki bütün daireler 70 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Beyoğlu Evleri Güzeltepe konut projesi ödeme seçenekleri

Aşağı yukarı yüzde 70’i satılan konut projesindeki en düşük konut fiyatı, 485 bin TL olarak belirlendi. Konut projesinde yüzde 30’a varan indirim fırsatlarından yararlanabilmek mümkün durumda bulunuyor. Ayrıca yüzde 0,99 faiz oranıyla 120 ay banka kredisi kullanarak da konut sahibi olabilme imkanı var.

Beyoğlu Evleri Güzeltepe konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, fitness merkezi, basketbol sahası, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Asansörü bulunan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Proje, şık ve modern bir tasarıma sahip.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi, Alibeyköy mevkiinde inşa ediliyor. Son derece merkezi bir konumda yükselen konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da yakın bir noktada hayata geçiriliyor. Konut projesi, Alibeyköy Metro Durağı’na 100 metre ve Alibeyköy Cep Otogarı’na ise 500 metre mesafede inşa ediliyor. Konut projesi ayrıca çeşitli üniversitelere ve kurumlara da yakın bir noktada bulunuyor.

Beyoğlu Evleri Güzeltepe konut projesi, Alibeyköy Mahallesi 34060 Eyüp/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0212 361 12 81 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.