Kategoriler
Proje Haberleri

Beysu Evleri’nde 12 ay taksit imkanı

Tekin Yapı ve Emir İnşaat firmalarının imzası ile Beysu Evleri projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Ankara ilinin Çankaya ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje bulunduğu bölgede şimdiden dikkatleri çekmeyi başarıyor. Söz konusu olan konutlar modern mimarileri ve konforlu yaşam alanları ile göz dolduruyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen Beysu Evleri projesi bünyesinde 121 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Söz konusu olan konutlar 12 katlı bloklarda inşa ediliyor. Bu yıl içerisinde tamamlanması planlanan projede avantajlı ödeme seçenekleri mevcut.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun olarak şekillenmiş durumda. Beysu Evleri projesinde konutların büyüklükleri dört farklı plandan oluşuyor. Projede bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipinde inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 105 metrekareden başlıyor. Projede yer alan en büyük konut ise 210 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki 2+1 konutlar 795 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutlar ise 1 milyon 230 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Beysu Evleri projesinde bulunan 4+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 635 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlara sahip olmak isterseniz belli bir peşinatın ardından avantajlı ödeme planına sahip olabilirsiniz. Beysu Evleri projesinde bulunan konutlar için yüzde 50 peşinatın ardından kalan konut ücreti için 12 ay taksitlendirme mevcut. Üstelik sıfır faiz ile birlikte.

Konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.