Kategoriler
Proje Haberleri

Beysu Vera Villaları’nda ödeme seçenekleri

Ankara’nın Çankaya ilçesinde; Moltaş, OTG ve Tuğmaner ortaklığı tarafından yapılan Beysu Vera Villaları konut projesi, tek ada tek parselde toplam 13 adet özel villadan oluşuyor.

Projedeki bütün konutlar 6+1 tipte tasarlanarak hayata geçirildi. Sahiplerine hemen teslim edilebilen konut projesindeki villaların brüt alanı 707, net alanı 454 metrekare olarak tasarlandı.

Beysu Vera Villaları konut projesi ödemesi

Konut projesindeki villalar, 4 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Lüks konut projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinden faydalanıp konut sahibi olunabiliyor.

Beysu Vera Villaları konut projesi sosyal donatıları

Konut projesinde geniş peyzaj alanları ve kapalı otopark var. Lüks konut projesinde merkezi ısıtma sistemi ve yerden ısıtma sistemi tercih ediliyor. Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan projede veranda da var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak tasarlanan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede?

Hacettepe Ormanı’nın yanında yer alan proje, okullara ve hastanelere kolay ulaşılabilir bir noktada hayata geçiriliyor. Proje merkezi konumu, Eskişehir Yolu, Çayyolu ve İncek’e yakınlığı ile dikkat çeken proje aynı zamanda otobüs ve metroya yakın bir konumda inşa ediliyor.

Beysu Vera Villaları konut projesi, Mutlukent Mahallesi, Nilüfer Caddesi, No: 4 Beysukent Çankaya / Ankara adresinde hayata geçiriliyor.

Lüks konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 0312 225 10 55 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.