Kategoriler
Proje Haberleri

Beytepe 1923 fiyat listesi

Ankara şehrine bağlı bulunan Çankaya ilçesinde Beytepe 1923 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Ağuzata Mimarlık Mühendislik firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Projede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Söz konusu olan proje iki bloktan oluşuyor. Beytepe 1923 fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Proje, bünyesinde 230 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Bahsi geçen proje kapsamında dairelerin yanı sıra dükkanlar da hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje bu yönü ile bünyesinde barındırdığı daire ve dükkanlar sayesinde bölgedeki konut ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Beytepe Mahallesi’nde inşa ediliyor. Beytepe 1923 projesi Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı’nda hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Beytepe 1923 projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 138 metrekare ile 307 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan 2+1 tip dairelerin büyüklükleri 138 ve 144 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki 3+1 tip konutların büyüklükleri 170 ve 172 metrekare olarak tasarlandı. 4+1 tip dairelerin alanları 238 metrekare, 5+1 tip dairelerin alanları ise 307 metrekare olarak tasarlandı.

Beytepe 1923 fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları güncellenmektedir.

Beytepe 1923 projesinde peşin ödeme indirimi, kişiye özel 24 aya kadar kadar vade ve banka garantörlük anlaşması ile farklı ödeme seçenekleri sunuluyor. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinin 2023 yılı Nisan ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…

Exit mobile version