Kategoriler
Proje Haberleri

Beytepe Suites nerede yükseliyor?

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, Özkaya Tuğla İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Beytepe Suites konut projesi, toplam 5 bin 692 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

4 blokta toplam 16 adet daireden meydana gelen konut projesinde; 4+1 tipte, 5+1 tipte ve 6+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projede Lounge Suites ve Garden Suites adlarında iki farklı konut tipi mevcut. Lounge Suites 4+1 veya 5+1 tipteki mimarisi ve katta tek daire özelliği, Garden Suites ise 6+1 bahçe dubleks olma özelliği taşıyor.

Konut büyüklüklerinin 258 metrekare ila 345 metrekare arasında bulunduğu konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Beytepe Suites konut projesi fiyat bilgisi

Yaklaşık olarak yüzde 63’ü satılmış durumdaki konut projesindeki 5+1 tipteki daireler, 1 milyon 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesindeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor.

Beytepe Suites konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı alanı yer alıyor. Projede fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Jeneratörlü ve asansörlü konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Yerden ısıtma sisteminin de kullanıldığı konut projesinde, dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor. Ebeveyn banyolu ve ebeveyn giyinme odalı konut projesinde, balkon ve depo da mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi bir konumda yer alıyor. Proje; Esenboğa Havalimanı’na 42 kilometre, Hacettepe Üniversitesi’ne 2 kilometre ve Bilkent Üniversitesi’ne de 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Beytepe Suites konut projesi, Beytepe Mah. Ertuğrul Gazi Bulvarı 5595 Cad. No: 10 (Beytepe Köyü Yanı) Çankaya/Ankara adresinde yer alıyor.

Telefon: 0532 586 95 20