Kategoriler
Proje Haberleri

Beyttürk ile Katarlı Retaj arasında iş birliği

Katar menşeli Retaj Group ile Beyttürk arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Anlaşmanın Türkiye ekonomisine büyük katkıları olacak.

Yalova ve çevresinde gayrimenkul projeleri üreterek Irak, Ürdün, Suriye, Dubai, BAE, Katar, Bahreyn veya Lübnan gibi Körfez ülkelerince tercih edilen Beyttürk ile dünyanın önemli otel yatırımcılarından biri olan Katar Kraliyet ailesine bağlı Retaj Group arasında Katar’da iş birliği anlaşması imzalandı.

DEİK Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, geçen yıl Katar ile diplomatik ilişkilerin 45’inci yılının kutlandığını söyledi. Barman “Böyle bir dönemde işbirliğimizin ulaştığı seviyeden gurur duyuyoruz. Retaj Group ile Beyttürk arasındaki iş birliği anlaşması birçok alanda Türkiye ekonomisine önemli katkıda bulunacak” dedi.

Muhammet Uğurcan Barman, yapılan anlaşmayla Retaj Group’un Beyttürk’ün 750 bitmiş konutunun rezidans işletmesini gerçekleştireceğini ve 5 yıl içerisinde 100 milyon dolarlık bir işlem hacmine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.