Kategoriler
Emlak Haberleri

Beyttürk Orman projesinde satışlar devam ediyor

Beyttürk Orman konut projesi, Beyttürk İnşaat tarafından 2017 yılında hayata geçirilmiştir. Çoğu konutların satışı yapıldığı proje, yeni alıcılarını Yalova’da bekliyor.

Beyttürk Orman proje özellikleri

Çınarcık’ta inşa edilen ve toplamda 5 bin metrekarelik alana kurulan konutlar, 5 blok üzerinden oluşmaktadır. İçerisinde 210 daire bulunan konutlarda, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri alıcıları karşılamakta. 4 katlı olarak tasarlanan bloklar, sahip olduğu daire boyutlarını 27 metrekare ila 211 metrekare olarak belirlemiştir.

Modern mimarinin ön planda olduğu yapılarda birbirinden çeşitli sosyal donatılar bulunuyor. Ayrıca sahile olan 50 metrelik mesafesiyle, aynı zamanda iyi bir yatırım merkezi haline gelmiştir. Yalova ve Körfez Köprüsüne olan ulaşım imkanları sayesinde kazandırmaya devam eden projede, site iç donatımı beklentileri üst düzeye çıkarıyor.

Açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanlarıyla her yaşa hizmet veren projede; sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, basketbol sahası ve yürüyüş parkı bulunmaktadır. Kafe ve restoranlarla çevrili olan yapısı ile keyifli zamanları kolaylıkla kendinize çekebilirsiniz. Güvenlik personelleri ile desteklenen alanda, aynı zamanda korunaklı bir yaşam alanı hizmetinize sunuluyor.

Asansörün bulunduğu binalarda en üst katta olmanın zevkini ayrıcalıklı olarak yaşamanız mümkün. Konut iç özelliklerine geldiğimizde ise Beyttürk Orman projesi alıcıya birçok avantaj sağlıyor. Balkon sayesinde kahvenizin tadını alacağınız daireleriniz, yerden ısıtma sistemiyle evinizi sıcak bir ortama dönüştürecek. Merkezi ısıtmadan faydalanan bloklar, ısı pay ölçer sistemine sahiptir. Split klimaların yer aldığı dairelerde, havadar alanların evinizin her bir köşesinde…

Projede yer alan daire fiyatları

Beyttürk Orman projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. En düşük konut fiyatı olarak 140 bin TL rakam belirleyen firma, tercihe göre fiyatını 729 bin TL olarak arttırıyor. Metrekaresinin en az 4 bin 812 lira üzerinden hesaplandığı konutlarda, bu rakam 5 bin lirayı bulmaktadır. Aynı zamanda farklı ödeme sistemlerini kişilere sunan firma, zaman zaman yeni fırsatları da beraberinde getirmektedir.

Çınarcık Yalova’da bulunan adresiyle, devasa ulaşım projeleri ile tüm dikkatleri üzerine çeken konutlarda bir daire sahibi olmak ister misiniz? Detaylar için iletişim adresinden yararlanabilirsiniz. Unutmayın, yüzde 70 oranında satışı tamamlanan projede elinizi çabuk tutmanızı önermekteyiz.

İletişim: 0 850 771 11 11 / [email protected]