Kategoriler
Proje Haberleri

Beyzade Gold Malatya hemen teslim

RMZ Yapı firmasının imzası ile Beyzade Gold Malatya projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinde inşa edilmiş durumda. Bu yıl içerisinde çalışmaları tamamlanan projede bulunan konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu sayede de proje, bulunduğu bölgede bir adım daha öne çıkıyor. Bahsi geçen proje beklemek istemeyen ve özellikle de zaman sıkıntısı olan konut alıcılarının daha çok ilgisini çekiyor.

Modern mimarisi ile de dikkat çeken proje bünyesinde 72 konut barındıracak şekilde inşa edildi. Projede yer alan konutlar iki farklı blokta inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen bloklar on katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Projede bulunan konutların Malatya ilinde Yeşilyurt ilçesinde hayata geçirildiğini belirtmiştik. Beyzade Gold Malatya projesinde bulunan daireler Karakavak Mahallesi, Bostanbaşı Yolu, No:47’de konumlandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri de aynı şekilde daire tipleri gibi bir plandan oluşmuş durumda. Beyzade Gold Malatya projesinde bulunan konutların tümü 4+1 daire tipinde alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen 4+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 235 metrekare olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların tümü balkonlu olarak inşa edildi. Mortgage planına sahip olan konutların tavan yüksekliği 2,9 metre olarak planlandı. Bloklarında asansör bulunduran projede merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında hayata geçirilmiş olan konutların fiyatları tıpkı daire tiplerinde ve büyüklüklerinde olduğu gibi tek bir seçenekten başlıyor. Beyzade Gold Malatya projesinde yer alan 4+1 konutlar 420 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Beyzade Gold Malatya projesinde yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 422 324 95 55