Kategoriler
Proje Haberleri

Beyzade Konutları Antalya satışa sunuldu

Mutaş İnşaat A.Ş. firması tarafından Yeniköy merkezde konut projesi hayat bulmaktadır. Beyzade Konutları Antalya Konut Projesi, Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Yeniköy Mahallesinde inşa edilmektedir. Bu projede üzerinde daire satışlarına başlanmıştır.  Proje, Deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde ve son derece kaliteli malzemeler kullanılarak yapılmıştır. Döşemealtı Antalya Konut Projesi, ev sahiplerini bekliyor.

İnşaat sektöründe yapmış olduğu projeler ile adından söz ettiren Mutaş İnşaat, Antalya’da pek çok projede yapmıştır. Şimdi de Antalya Beyzade Konutları projesinde daire satışlarına devam etmektedir. Antalya’nın en güzel konumu olan Yeniköy merkezde hayata geçirilecek olan proje, Döşemealtı ilçesinde yer almaktadır. Antalya konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Döşemealtı İlçesi, Yeniköy Mahallesinde yer alan ara alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje, 2 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Döşemealtı konut projesindeki konut blokları 5 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Projede aynı zamanda peyzaj ve sosyal alanlar da bulunmaktadır.

Beyzade Konutları Antalya konut projesinde daire tipleri 2+1 tip konutlardan meydan gelmektedir. Daireler brüt 125 metrekare, net ise 110 metrekare büyüklüğündedir. Mutaş Beyzade Konutları Antalya projesinde yer alan dairelerde, ısı yalıtımlı doğramalar ve çift cam Pvc, yerden ısıtma, gizli panjur sistemi mevcuttur. Bunların yanı sıra dairelerde lüx ankastre ürünler, birinci kalite mutfak dolapları, vestiyer, birinci sınıf kalitede lake kapılar, asma tavanlı led ve spot aydınlatma, görüntülü diafon sistemi, merkezi uydu sistemi de yer almaktadır. Aynı zamanda doğalgaz uyumlu kalorifer alt yapısı gibi pek çok özellik de yer almaktadır.

Binalarda asansör, ısı yalıtımı, site çevresi güvenlik duvarı ve korkuluk, otopark, yerden ısıtma sistemi ve güneş enerji sistemi mevcuttur. Kamelya ve çocuk oyun alanı bulunan projede her daireye en az bir araçlık otopark da bulunmaktadır.

Proje, modern bir mimari yapıya sahip, şık ve ergonomik merkezi konumunda, MUTAŞ İNŞAAT A.Ş. güvencesi ve tecrübesiyle deprem yönetmeliğine uygun dairelerden oluşmaktadır.

Beyzade Konutları Antalya Fiyatları Ne Kadar?

Antalya Döşemealtı konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, sabit şekilde belirlenmiştir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 500.000 TL’dir.

Proje Nerede Bulunuyor?

Beyzade Konutları Antalya konut projesi Yeniköy Mahallesinde, Döşemealtı/Antalya adresinde yer almaktadır. Konut projesi Döşemealtının en güzel lokasyonu olan Yeniköy merkezde yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “0242 221 09 70” numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız