Kategoriler
Proje Haberleri

Bhb Tema Mudanya avantajlı özellikleriyle sunuldu

Bhb Tema Mudanya konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Mudanya İlçesinde yükselen proje BHB İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Mudanya İlçesi Halitpaşa Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip seçeneği sunulmaktadır. Bu daireler arasında ayrıca deniz manzaralı cephe seçeneklerine de yer verilmiştir. Aynı zamanda Bhb Tema Mudanya kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri ankastre set, gömme dolap, geniş balkonlar, kiler odası, vestiyer gibi donanımlara sahiptir. Bunların yanı sıra dairelerde çamaşır dolabı, ebeveyn banyosu bulunmakta olup her penceresi manzaraya açılmaktadır.

Konut projesi 9 farklı konut bloklarından meydana gelmektedir. Site içerisinde sosyal tesisler, spor alanları ve yüzme havuzlarına yer verilecektir. Proje kapsamındaki daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler arasında dubleks seçenekleri de mevcuttur. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 115 metrekare ile 160 metrekare arasında tasarlanmıştır.

Bhb Tema Mudanya konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Mudanya’nın Halitpaşa Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda deniz yürüme mesafesinde yer alan konut projesi ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yürüme mesafesindedir.

Daire fiyatları daire tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 115 metrekare alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 825 bin TL,

175 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 1 milyon 250 bin TL,

160 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 1 milyon 250 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 256 58 39 ve 0533 160 23 17 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…