Kategoriler
Proje Haberleri

Bi Şehir Kayseri satışları başladı

Bi Şehir Kayseri projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje ERY Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 716 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 716 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 68 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 87 metrekare olmaktadır. Site içerisinde ticari alanlar, kafeterya, toplantı salonu, bekleme alanı ve mescitler bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun alanları, süs havuzu, basketbol ve futbol sahası, spor alanları ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bay ve bayan fitness salonu ve sauna gibi birçok sosyal faaliyet alanı mevcuttur. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir.

Bi Şehir Kayseri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Tavlusan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Şehir merkezine 10 dakikalık mesafede yer almaktadır. Ayrıca Malatya Otoyolu, Abdullah Gül Üniversitesi, T.O.B.B. Fen Lisesi, Gülkent Konakları, Mimarsinan O.S.B. ve viyadükle Talas merkeze yakın mesafededir. Bunun yanı sıra sağlık tesisine ve eğitim kurumlarına yakın konumdadır.

Bi Şehir Kayseri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 68 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 330.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 87 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 410.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (352) 222 28 70 veya 0 (533) 474 42 38 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version