Kategoriler
Dekorasyon

Bi’Boya ile evler son derece çekici

Bi’Boya farkını yaşamaya hazır mısınız? Günümüzde etkisini sürdüren salgın hastalık kişileri evleri ile buluşturmaya devam ediyor. Bu sayede tüm dünya nihayet kendi evlerindeki eksiklikleri görmeye başladı. Ya siz, duvardaki lekelerden memnun musunuz? Eğer bunların hiçbiri yoksa, evinizi kusursuz hissediyor ama yine de bir şeyler sizi tedirgin etmeye devam ediyorsa size tek önerimiz Bi’Boya olacaktır.

Yeni trendlerin yakalandığı günümüzde kendi tarzının farkına varan bireyler iç huzuru ev ortamını yenilemekte buldu. Pandemi sürecini dört duvar içerisinde geçirenler, zihinsel sağlığını korumak için yaşam alanlarına yaratıcılık katıyor. Duvar çıta uygulamaları olarak değişikliği sonuna kadar yaşamanıza yardım eden Bi’Boya, evlerinizdeki sıkıcı görüntüden sizleri kurtarmaya hazır.

Benzersiz tasarımlar ile evinin hayranlarını arttır

Bi’Boya duvar çıta uygulamaları; genel itibariyle evlerin koridorlarından, yatak odalarına, salonlardaki özel dekorasyon köşelerinden, hobi odalarına varıncaya dek yaşam alanınızın her bir metrekaresinde sizinle buluşuyor.

Stropiyer çıta modelleri ile hayal dünyanızın yaratıcısı olmak için gecikmeyin. Koridor duvarlarına katacağınız diyagonal desenler sayesinde evinize fark yaratacaksınız. Eğer aklınızda herhangi bir tasarım fikri yoksa korkmayın! Bizler sizin için ufakta olsa tasarım fikirleri sağlayabiliriz.

Koridor duvarlarında yapacağınız desenler üzerine led ışıklar yerleştirerek, kendi sergi alanınızı oluşturabilirsiniz. Hayal dünyanızın can bulduğu duvarları gören bırakın hayranınız olsun. Yapacağınız diyagonal desen çalışmasının yanı sıra duvarlar üzerine kazandıracağınız renkler tamamen sizi yansıtacak. Eğer iyi bir görünüm yakalamak istiyorsanız bizlerden size ufak bir sır; uzun koridorlardaki renk tercihinizi beyaz ya da krem renkleri olarak kullanmalısınız.

Fakat sizler bir klasik aşığı bireyler iseniz; salon, oturma odaları veya koridorlar için dikdörtgen, kare çerçeveler veya duvarları ortadan ikiye bölen bordürleri tercihinize ekleyin. Yan yana oluşturulan dikdörtgen çerçeveler üzerine monte edilmiş lambalar ile şık bir tasarıma sahip olmak oldukça kolay olacaktır. Ayrıca modelden yana tercihlerinizi; bombeli, köşeli ve yuvarlak desenli tasarımlardan yana yapabilirsiniz.

Eğer sakin bir kişiliğe sahipseniz, iç huzuru yakalamanız yine sakin görünüme sahip bir ev ortamı sayesinde olacaktır. Öyleyse size öneri olarak, mavi ve sarı rengi bir arada kullanmanızı tavsiye ederiz. Psikolojik anlamda sizi ferahlatacak bu iki dinamik renk sayesinde karakterinizi duvarlarda görmeniz mümkün hale geliyor.

Mutfaklar için iştah açıcı ortamlar

Mutfak ve yemek odalarında tasarımlar mutlaka iştah açıcı nitelikte olmalıdır. Köşeli ya da farklı şekillerin yanı sıra güzel süslemelerin kullanıldığı mutfak alanlarında istenilen atmosferi yakalayabilirsiniz. Mutfak duvarlarınızda aşağı-yukarı bakan ve şekil olarak birbirini tamamlayacak olan 3 adet üçgen tasarımlı bir yemek ambiyansı ile romantik anları mumla taçlandırmak çok daha kolay olacaktır.

Farklı stropiyer çıtalar kullanmaktan çekinmeyin

Bazen kişisel konforunuzun dışına çıkmak iyi bir tasarımın başlıca şartıdır. Yatak odası duvarlarında kullanılacak açık renkler sayesinde, iç mekan tasarımınıza uygun dar ve uzun çerçeveler yapabilirsiniz. Bu sayede çerçeve içerisinde aile fotoğraflarınızı sergileyebilir veya çerçeve ile duvarlara yapay pencere görünümü kazandırabilirsiniz. Farklı stropiyer çıtalar ile hayal dünyanızı konuşturmak sizlerin elinde.

Detaylı bilgi için iletişim:

Anıl SEVİNÇ

+90 534 8907 929