Kategoriler
Proje Haberleri

Biga Konakları 3. Etap lansman fiyatlarıyla satışta

Biga Konakları 3. Etap projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Çanakkale’nin Biga İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Aykar Ticari Yatırımlar ve İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler, dubleks daireler ve dükkanlar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler, dubleks daireler ve dükkanlar bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 90 metrekare olmaktadır. Proje deprem yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmıştır. Sitede konutlar ile giriş kapısı arasında bağlantılı görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar kombi ile bireysel olarak ısıtılacak şekilde sistem kurulmaktadır. Ayrıca kombi müşteri tarafından temin edilecektir. Projenin ihtiyacını karşılayacak kapasitede su depolama merkezi ve hidrofor ile katlara dağıtımı sağlanmaktadır. Banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Ayrıca banyo dolabı ve ayna mevcuttur. Mutfak içerisinde modern tasarım mutfak dolabı ve mutfak tezgahı yapılmaktadır. Salonlarda klima altyapısı hazırlanmaktadır. Ayrıca salon ve antrelerde spot veya led ışık kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Biga Konakları 3. Etap konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Biga İlçesi Sakarya Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Biga Konakları 3. Etap fiyatları ne kadardır?

Biga Konakları 3. Etap projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Projedeki fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 270.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 495.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 441 16 66 veya 0 (532) 068 05 69 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version