Kategoriler
İhaleler

Bilecik, Çorum ve Isparta’da taşınmaz ihaleleri için tarihler verildi

Bilecik Gölpazarı’nda 177 konutluk proje için ihale düzenlenecek. Yapılan açıklamada Bilecik il merkezine uzaklığı ortalama 43 kilometreyi bulan konut projesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirileceği dikkat çekti. Toplamda 10 bin 500 nüfusa sahip Gölpazarı ilçesinin Reşadiye mahallesinde yükselmesi kararına varıldı.

Bilecik Gölpazarı 177 konuta uygun bulundu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), konut projelerini genişletmeye devam ediyor. İhale duyurusunda Bilecik Gölpazarı mahallesinin seçildiği aktarılırken, toplam nüfusun 10 bin 500 olduğu bildirildi. 177 konut ile vatandaşların konut ihtiyacının karşılanacağı bölgede inşaatın yapımı için yüklenici firma seçilecek. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığına karşı alınan önlemler doğrultusunda E-ihale şeklinde düzenlenecek olan ihalenin tarihi belirlendi. Buna göre 16 Ekim 2020 Cuma gününe denk gelen ihale saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Projenin detayı veren TOKİ, konutlar için tünel kalıp sisteminin kullanılacağı bilgisini verdi. Çevre düzenlemesi ve altyapı çalışmalarının ihale kapsamına alındığı duyurulurken, sonuçlara göre sözleşmenin 10 gün içinde imzalanması bekleniyor. Şartnamede 400 iş gününü kapsayan süreç, bitiş tarihini de belirlemiştir.

İhale hakkında detaylara ulaşmak için ekap.kik.gov.tr adresinden EKAP’ın resmi web adresine ulaşım sağlayabilirsiniz. Elektronik Kamu Alımları Platformu olarak da bilinen sayfada şartlar açıkça belirtilmiştir.

Çorum Belediyesi konut imarlı arsalarını satıyor

Çorum Belediyesi’nin mülkiyeti altında bulunan Ayarık Mahallesi’ndeki konut imarlı 2 arsanın satışı ihale yoluyla yapılacak. Konuya ilişkin detayları aktaran yetkililer, imar planında 2 katlı konut işaretinin bulunduğu bildirdi. Kapalı teklif usulünce yürütülecek olan ihale belirtilen şartname dahilinde 9 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek.

İhalenin Belediye Meclis Salonu’nda Encümen huzurunda saat 14.30’da başlaması bekleniyor. Alıcı kesimin ilgili şartnameye ulaşmak için Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne başvurması istenmiştir.

Isparta Belediyesi 12 iş yeri için yeniden ihale düzenleyecek

Isparta Belediyesi mülkiyeti altında bulunan Kaymakkapı Meydanı’ndaki 12 iş yerinin 14 Temmuz’da ihaleye çıkarıldığı açıklandı. Ancak yapılan ihalede esnafların yer teslimlerini belirtilen süreçte almaması nedeniyle iptal kararı çıkmıştır. Isparta Belediyesi’nin yeniden ihale düzenlediği 12 iş yeri için tarih 13 Ekim 2020 olarak bildirildi. Başvurular için Isparta Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne müracaat şarttır.