Kategoriler
Proje Haberleri

Bilge Doğa Evleri Kumbağ satışları devam ediyor

Bilge Doğa Evleri Kumbağ projesi eşsiz manzarası ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Tekirdağ Süleymanpaşa’da bulunan proje Resisto İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 2 artı 1 konutlar satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. Ayrıca net büyüklüğü ise 70 metrekare olmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Hidrofor, kablo TV, siding, su deposu ve uydu gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra site içerisinde 1.0000 metrekarelik yeşil peyzajlı alan bulunmaktadır. Ayrıca site dışında 3.000 metrekarelik peyzajlı alan ve hobi bahçeleri bulunmaktadır. Sitede 300 metrekarelik açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi birçok sosyal alanlar mevcuttur. Daire içerisinde banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Bunun yanı sıra zemine laminant parke uygulanmaktadır. 

Bilge Doğa Evleri Kumbağ konumu ve fiyatları hakkında

Bilge Doğa Evleri Kumbağ projesi, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Kumbağ Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlarda kesintisiz deniz ve orman manzarası bulunmaktadır. Şehir merkezine yakın olup muhitte market, semt pazarı, spor salonu ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz alanlar mevcuttur. Ulaşım konusunda ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Üstelik dolmuş ve minibüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. 

Projede bulunan brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 345.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (282) 283 53 54/0 (282) 283 53 54 veya 0 (531) 835 59 81 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…