Kategoriler
Proje Haberleri

Bilkent Nazende’de kişiye özel ödeme

Ankara’nın Bilkent ilçesinde, Rast Grup ve MİMMAR imzasıyla inşa edilen Bilkent Nazende konut projesi, toplam 120 bin 159 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Proje, ikisi yatay ve üçü dikey olmak üzere toplam beş konut bloğundan meydana geliyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 tipte konutlar bulunuyor. Projede ayrıca dubleks konutlar da mevcut. Konut projesinde toplam olarak 315 adet daire yer alıyor.

Nisan 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 113 metrekare ila 459 metrekare arasında değişiyor.

Bilkent Nazende konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları henüz açıklanmadı. Projenin konut fiyatları ilerleyen zamanlarda belli olacak. Konut projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Bilkent Nazende konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, fitness merkezi, kafe, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, süs havuzu ve vitamin bar yer alıyor. Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Projenin toplam 14 bin 915 metrekaresi de yeşil alanlara ayrıldı.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Projenin, Ankara’nın en gözde noktalarından birinde inşa ediliyor. Bilkent Nazende konut projesi, 1637. Cadde No: 16 Bilkent/Ankara adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 95 71 numaralı telefonu arayarak ulaşılabiliyor.