Kategoriler
Proje Haberleri

Binay Yaşam Evleri Tekirdağ’da yükseliyor

Binay Yaşam Evleri, Tekirdağ’ın 185 bin nüfusa sahip olan Çerkezköy ilçesinde yükselmektedir. Bu konut projesinin mimarı Binay İnşaat’tır. Sektördeki tüm yenilik ve değişimleri yakından takip eden Binay İnşaat, bu projesi için tüm önemli detayları göz önüne almıştır. İlk olarak konut sahiplerinin can güvenliğini düşünen firma; tüm beton ve demir yapı malzemelerini özenle seçmiştir. Ayrıca depreme dayanıklı, su yalıtımı da mevcut olan radye temeller ise projeye ayrıcalık katan detaylardandır. Bununla birlikte dairelerin en fazla dikkat çeken özelliği, Tekirdağ’da yükselen diğer pek çok konuta göre daha geniş olmalarıdır.

Bu daire seçeneklerinin hepsinde akıllı ev entegrasyonu, fiber internet altyapısı; kiler bölmesi, çamaşır odası ve görüntülü diyafon mevcuttur. Merkezi jeneratör altyapısı ve su deposu gibi teknik donanımlar sayesinde, su ya da elektrik kesintilerinden etkilenmemek mümkün olacaktır. Ayrıca tüm pencereler ısıcam türündedir. Yani özellikle kış mevsimlerinde enerji tasarrufu sağlamak oldukça kolaydır.

Binay Yaşam Evleri nasıl bir konum üzerindedir?

Binay İnşaat, bu konut projesini hayata geçirmek için şehir gürültüsünün uzağında kalan bir bölgeyi seçmiştir. Hüseyin Tokuç Mesire Alanı ile karşılıklı bulunan Binay Yaşam Çerkezköy ilçesinin İstasyon Mahallesi’ndedir.  Çerkezköy – İstanbul Yolu’nun tam üzerindeki daireler, Tekirdağ sınırında yani İstanbul’un yanı başında bulunur. Tepe Camii, Tepe İlkokulu ve Özel Gülerçin Okulları (Anaokulu – İlkokul – Ortaokul – Anadolu Lisesi) ise aynı civardaki önemli yerlerdendir. A 101, Şok ve Migros şubeleri de bu konutların yakınında yer alır.

Binay İnşaat bu satılık daireler için ne kadar ücret talep ediyor?

Binay Yaşam Evleri satılık daire fiyatları bakımından il ortalamasının üzerinde değildir. Brüt 205, 210 ve 213 metrekarelik 3 + 1 odalı daireler yaklaşık 590 bin TL fiyata sahiptir. Konut kredisi ile alıma uygun olan bu daireler için; 0543 540 59 40 numarasını arayarak bilgi almak mümkündür.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için ise BURAYA tıklamanız yeterlidir.