Kategoriler
Proje Haberleri

Binici Vadi Konutları satışları devam ediyor

Mersin İli, Silifke İlçesi, Taşucu Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Binici Grup İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup projede inşaat çalışmaları devam etmektedir. Binici Vadi Konutları projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Mersin, Taşucu Mahallesi’nde yer alan 7 bin metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 6 adet konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut blokları 6 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Projede altı konut bloğunda ise 87 adet daire yer almaktadır. Projede yer alan dairelerin 6 tanesi ters villa modelindedir. Aynı zamanda projede peyzaj ve sosyal alanlar da yer almaktadır.

Mersin konut projesinde üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 1+1 tip daireler brüt 83 metrekare, net ise 65 metrekare büyüklüğündedir. 2+1 tip daireler brüt 105,  net ise 90 metrekare büyüklüğündedir. Projede yer alan 2,5+1 bahçe katı daireler ise, brüt 125 metrekare ve net 110 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Binici Vadi Konutları projesinde yer alan daireler, ultra lüks ve deniz manzaralıdır. Dairelerin içerisinde giyinme odası da yer almaktadır. Aynı zamanda konut projesi içerisinde hamam, sauna, çocuk parkı, tenis kortu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar da mevcuttur. Bunların dışında barbekü ve kamelya alanları da bulunmamaktadır.

Binici Vadi Konutları fiyatları ne kadar?

Silifke konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 935 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 73 metrekare büyüklüğündeki 1+1 tip daireler 935 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

105 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 1 milyon 120 bin TL’den başlayan fiyatlara satılmaktadır.

210 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tip daireler ise 1 milyon 850 bin TL’den başlayan fiyatlara satışa sunulmaktadır.

Binici Vadi Konutları nerede yer alıyor?

Binici Vadi Konutları konut projesi Taşucu Mah., Silifke/Mersin adresinde yer almaktadır. Site karşısında Taşucu Otogarı bulunmaktadır. Aynı zamanda market, okul, hastane gibi yerlere de yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 798 6516 ve 0538 555 35 24 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…