Kategoriler
Proje Haberleri

Bir Modern projesinde tapunuz hemen teslim

Elâzığ’da yükselen Bir Modern projesindeki evlerin satış fiyatı, 440 bin liradan başlıyor. Dairelerin tapusunun teslimi ise hemen yapılıyor. Şehrin merkezî bir konumunda yükselen proje, dört blokta toplam 216 adet daireden oluşuyor.

Teknik servis hizmetlerinin de hayata geçirilmesi beklenen projede, ayrıca, 42 adet mağaza bulunuyor. Açık alışveriş mağazalarının da kurulduğu proje, kapalı otoparka da sahip durumda. Proje, 11 bin 748 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde kuruluyor.

Bir Modern projesinde ulaşım kolaylığı

Mimtaş Yapı tarafından imzalanan proje; eğitim kurumlarına, kamu binalarına, hastanelere ve kültür alanlarına yakın mesafelerde bulunuyor. Proje alanından Elâzığ Adliye Sarayı 12 dakika, Elâzığ Belediyesi 10 dakika, Elâzığ Valiliği 6 dakika, SGK binasıysa 1 dakika sürebiliyor.

Atatürk Bulvarı’nda yer alan proje, Harbut Kalesi’ne 15 dakikalık, Elazığ Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’ne 10 dakika, Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’ne 6 dakikalık, Kültür Parkına 5 dakikalık, İl Halk Kütüphanesi’ne ise 3 dakikalık mesafelerde bulunuyor.

Özel bir hastanenin bir dakikalık uzaklığında yer alan proje, Fırat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine de 10 dakikalık mesafede inşa ediliyor. Olgunlar Mahallesi’nde yer alan projenin alanından Fırat Üniversitesine 8 dakikada, Elâzığ Lisesine de 2 dakikada ulaşılabiliyor.

Projedeki sosyal alanlar neler?

Yetişkin ve çocuklara özel kapalı yüzme havuzunun yer aldığı Bir Model projesinde spor salonu, çocuk oyun alanları ve Türk hamamı kuruluyor. Projede, ayrıca, dinlenme alanı da bulunuyor.

Bir Modern projesindeki daire seçenekleri

60 bin 688 metrekarelik inşaat alanına sahip projedeki 204 adet normal daire tipi, 12 adet dubleks daire tipi yer alıyor. Projedeki üç odalı ve bir salonlu dairelerin net alanı, 124.05 metrekare değerinde. Projedeki dört odalı ve bir salonlu daire tipiyse net 153 metrekarelik alana sahip olacak şekilde inşa ediliyor.

Projedeki adres ve iletişim bilgileri

Bir Modern Adres: Olgunlar Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 5, Merkez/Elâzığ

Telefon: 0850 340 91 91

Elektronik posta: [email protected]

Diğer proje haberleri için tıklayınız…