Kategoriler
Proje Haberleri

Birbahçe konut projesi nerede yükseliyor?

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Çekmeköy ilçesinde, Birleşim Grup firması tarafından hayata geçirilen Birbahçe projesi, toplam 22 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Konut projesi, toplam 159 adet daireden oluşuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. 5 bloktan oluşan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 78 metrekare ila 338 metrekare arasında bulunuyor.

Konut projesinin Eylül 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Birbahçe konut projesi ödeme planı

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 437 bin TL ila 2 milyon 581 bin TL arasında yer alıyor. Projede yüzde 25 peşinat verip 3 farklı ara ödeme isteniyor. Kalan kısım ise 36 ay şirket bünyesinde senetle vade yapılabiliyor.

Birbahçe konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve süs havuzu gibi sosyal donatılar var.

Asansörlü olan konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesi, butik bir konseptte tasarlandı. Alçak katlı mimariye sahip olan proje, aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi, Alemdağ’da inşa ediliyor. Proje, oldukça merkezi bir konumda yükseliyor ve toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor. Konut projesi, yemyeşil ve geniş peyzaj alanlarına sahip bir yerde yükseliyor.

Konut projesi; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Taşdelen-Yenidoğan metro hattına 2 kilometre, Sancaktepe Şehir Hastanesi’ne 10 dakika mesafede yer alıyor.

Alemdağ Ormanı’na da komşu konumdaki Birbahçe konut projesi, Saray Cad. 34794 Çekmeköy/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0216 499 49 59 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün.