Kategoriler
Proje Haberleri

Birevim 8 kat büyüdü

Türkiye genelinde konut satışları 2019 yılının ocak ayından hazirana kadar, bir önceki yıla oranla yaklaşık yarı yarıya azaldı. Satışlar, haziranda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 48,6 oranında azalarak 61 bin 335 adede geriledi. Bu yılın ilk yarısında toplam 484 bin 423 adet konut satıldı.

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi; konut finansman maliyetlerinin yüksek olduğunu belirterek, yıllık 1 milyon seviyelerine gerileyen konut satışlarının, Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Modeli ile 2 milyonun üzerine çıkarılabileceği öngörüsünde bulundu.

Birevim liderliğe oturdu

Firma, geliştirdiği iş modeli, müşteri odaklı yaklaşımı, yenilikçi çözümleri, insan kaynakları alanındaki kurumsal çözümleri ve hizmet anlayışı ile sektörde sürekli büyüdü. Birevim; henüz üçüncü yılında olmasına rağmen bu yenilikçi yaklaşımları ve çözümleriyle, özellikle müşteri memnuniyetinde sektörünün öncüsü ve lideri haline geldi. Firma, 4. yılına girerken kazandığı bu unvanla sektörünün önünde koşan ve sektörünü dönüştüren ve regüle eden bir konuma sahip oldu.

Her ay binin üzerinde teslimat gerçekleştiriliyor

Firma, her ay toplamda binin üzerinde teslimat gerçekleştiriyor ve her ay yaklaşık olarak 5 bin yeni müşteri elde ediyor. Birevim, 2019 yılının ilk yarısını yüzde 53’lük büyüme oranıyla kapattı. Firma, yine 2019 yılının ilk yarısında çalışan sayısını yüzde 40’ı aşan bir oranda artırarak 1000’in üzerinde istihdam sağlayan bir yapıya ulaştı.

Sektör firma ile birlikte 8 kat büyüdü

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans sektörünün, firmanın yenilikçi faaliyetleri sayesinde 8 kat büyüdüğünü dile getirdi. Firmadan önce bu sektörde aylık ortalama 2 bin 500 yeni müşteriyle sözleşme imzalanırken 2019 yılının sonu itibarıyla aylık ortalama 18 bin dolayında yeni sözleşme imzalanacak. Sektörde firma ile birlikte 8 kattan fazla büyüme görüldü. Murat Çiftçi, firmadan önce Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans sektöründe aylık ortalama 1.000 adet teslimat gerçekleştirilirken bu yılın sonu itibarıyla aylık ortalama 5.000’e yakın teslimatın gerçekleştirileceğini ifade etti.