Kategoriler
Emlak Haberleri

Birevim, Çözüm Tasarruf’u satın aldı

Tasarruf finansının mimarı olarak bilinen Birevim büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor. Firma bünyesine kattığı Çözüm Tasarruf ile birlikte sektörü büyütmeye devam ediyor. Tasarruf finansının mimarı ve yenilikçi markası Birevim, tasarruf finansmanı piyasasının yeni nesil firmalarından biri olan Çözüm Tasarruf firmasını satın alarak bünyesine dahil etti. Böylece Birevim, 2 bine yakın çalışana, 137 sabit ve 16 mobil şubeye ulaşmış oldu. Ayrıca bu sektöründe şube ağı ve çalışan sayısı olarak lider markası olmuş oldu.

Tasarruf finansman sektörünün en güçlü firması Birevim

Tasarruf finansmanı modeli ile Türkiye’de yeni bir devre start verdiklerini belirten Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak birleşme ile ilgili, “Hizmet kalitemizle ve yenilikçi çözümlerimizle lideri olduğumuz tasarruf finansmanı sektöründe, Çözüm Tasarruf firmasını bünyemize dahil ederek şube ve çalışan sayısı ile da lider duruma geldik. Sektörün en büyük ve en güçlü firması olarak 2 bine yakın çalışanımızla, 137 sabit ve 16 mobil şubede hizmet veriyoruz. Gelecek zamanlarda da bu sektörde yenilikler yapmaya ve yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Birevim firmasının tüm birimleri ile yeni başlayacak olan döneme hazır olduğunu belirten Orak, “Çıkarılan yeni yasa ile birlikte, sektörün önder markası olarak mes’uliyetimiz arttı. Bu aşamada sektörü daha iyi yerlere ulaştırmakta çok fazla mes’uliyet hissediyoruz. Bu mesuliyet bilinci ile sektörün niteliği ve geleceği için durmadan çalışıyoruz. Bu aşamada Çözüm Tasarruf firmasını da bünyemize dahil ederek sektörde lider olmanın gereklerini yerine getiriyoruz.

Çözüm Tasarruf firmasını satın alarak sektörümüzü büyütmek, hizmetlerimizi daha geniş alana yaymak için büyük bir hamle yaptık. Aynı kararlılığı başka şirketler için de göstermekten çekinmeyecek, sektörün bekası adına kanatlarımızın altına almamız gerektiğine inandığımız başka firmaları da bünyemize dahil ederek liderliğimizi perçinleyeceğiz. Yeni yasa, yeni şube, yeni çalışan ve yeni tasarruf sahipleri ile beraber çok daha büyük ve güçlü bir aile olduk. Ailemize yeni katılan tasarruf sahiplerimize ve çalışanlarımıza hoş geldiniz diyerek, Birevim güvencesi ve çatısı altında olduklarını belirtmek isterim.

Kamuoyuna bir taahhütte bulunduk

Çözüm Tasarruf firması içerisindeki tasarruf sahiplerinin haklarının düzenlenmesi ve korunması anlamında da yapılan planlamalarla gerekli adımları hızlıca atacağız. Bildiğiniz üzere, sektörü temsilen, 300 bin tasarruf sahibinin yasası olarak gördüğümüz bu düzenlemeye ait kamuoyuna bir taahhütte bulunduk. Sektörümüzün gelişmesi, daha çok insana fayda üretmesi adına taşın altına elimizi koyacağımıza, sektör liderinin alması gereken elzem sorumlulukları alacağımıza dair bir söz verdik. Bunu da basından ve tüm iletişim kanallarımızdan duyurduk. Daha geniş kitlelere ulaşarak; daha fazla kişinin konut, ev ya da iş yeri sahibi olma hayallerine kavuşmasına vesile olacağız” dedi.