Kategoriler
Emlak Haberleri

Birevim’den faizsiz ve kişiye özel taksitle ev

Tüketicilerin beklentileri, her geçen gün değişiyor ve kişiselleşiyor. Bu beklentiler, bazı yenilikçi finansal çözümleri de beraberinde getiriyor. Birevim, Türkiye ve dünya ekonomisine yepyeni bir ödeme sistemi ile katkı sağlıyor.

İş modeli, birçok ülke tarafından çok sayıda ödüle layık görüldü. Birevim, alternatifli taksit seçeneklerinin yanında ödeme planlarını sizin belirleyebileceğiniz, istediğiniz şehirde sıfır ya da ikinci el bir eve sahip olabilmenize olanak sağlıyor.

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, istenilen evi peşinatsız ve faizsiz bir finansal sistemle sunmayı amaçladıklarını söyledi. Çiftçi, müşterilerine 480 kişiye kadar oluşturulan tasarruf programları ile küçük taksitler ödeyerek ev sahibi olma imkânı sağladıklarını dile getirdi.

Çiftçi, şu anda aylık ortalama olarak 700 adet teslimat gerçekleştirdiklerini ifade etti. Murat Çiftçi “Bu sayı her geçen ay artıyor, yıl sonu 1000’in üzerinde aylık teslimatımız olacak. Türkiye’nin dört bir yanındaki şubelerimizle, sıfır ya da 2. el ev sahibi olmanıza yardımcı oluyoruz. Küçük taksit imkanlarıyla ev sahibi olma hayallerinize ortak olarak, gerçeğe dönüştürüyoruz” diye konuştu. Çiftçi, peşinat ve ek maliyet getirmeyen, tasarrufa dayalı sistemleriyle alternatifli çözümler sunarak, uzun vadede yatırımcıya kazandırdıklarını dile getirdi.

İş modeli nasıl işliyor?

İş modeli, “Bir evim olsun” diye yola çıkan milyonlarca insanın hayalini gerçekleştirmek amacıyla 2016 yılında hayata geçirildi. İnsanların mutluluğuna ortak olmak amacıyla Murat Çiftçi imzasıyla kurulan Birevim, gelecekte Türkiye’de ve dünyada hâkim olacak faizsiz ev sahibi olma ihtiyacı için bir iş modeli olma amacıyla geliştirildi. Ev, arsa, iş yeri gibi çeşitli gayrimenkullerin faizsiz ve uygun maliyetli alınmasının faaliyetlerinin ana hatlarını oluşturduğu iş modeli, yenilikçi ve dinamik ekibi ile sektörün öncülerinden olmayı sürdürüyor. İş modeli, yatırımcılara küçük birikimlerini değerlendirebilme olanağı sunuyor.