Kategoriler
Emlak Haberleri

Birikimevim: Deprem sonrasında Bornova ilçesine talep arttı

İzmir’de meydana gelen depremin ardından Birikimevim firmasına başvuranların oranı, yüzde 25 seviyesinde artış gösterdi. Firma tarafından açıklanan istatistiklere göre bölgede ev satın almak için başvuranların oranı da yüzde 90 seviyesinde yükseldi.

Katılımcılık yöntemiyle ev ve araba satın almak isteyenleri hedef kitlesine alan Birikimevim, talebin en fazla 2+1 daire tiplerine olduğunu bildirdi. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre 500 bin Türk lirasının altında satılan evler, tercih edildi.

Evinde huzurla oturmak istiyorlar

Konut ve araç satın almak isteyen tüketicilere yönelik faizsiz finansman sağlayan Birikimevim firmasının şubelerine gelen talep arttı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, depremden sonra ev satın almak isteyenlerde büyük bir yoğunluğun yaşandığını dile getirdi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, evinin sağlam olmadığını düşünen ve evinde huzurla oturmak isteyenlerin ev aradıklarını dile getirdi.

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Telli, konuya ilişkin “İzmir’de yaşanan deprem hepimize güvenilir konutlarda oturmanın önemini bir kez daha hatırlattı. Evlerinin sağlam olduğunu düşünmeyenler, evinde huzurla oturmak isteyenler yeni bir ev satın almak hayaliyle şubelerimize yöneldi. Faizsiz finansman yöntemiyle hangi gelir grubundan olursa olsun bize başvuran herkesi ev sahibi yapmak en büyük arzumuz. İzmirlileri de yeni evlerine kavuşturmak için üzerimize düşeni yapacağız.” açıklamalarında bulundu.

Birikimevim firması hakkında

Telli Grubun bünyesinde yer alan Firma, tasarruf yöntemiyle faizsiz finansman hizmeti veriyor. Türkiye’nin birçok ilinde şubesi bulunan Şirketin yeni şubelerini açması bekleniyor. Tüm bunların yanı sıra Birikimevim kuruluşunun Genel Müdürlük binasında, 350 kişi çalışıyor.

Türkiye’deki bütün illere hizmet sunan Kuruluşun Genel Müdürlük binası, İstanbul’un Sarıyer ilçesinin Maslak semtinde yer alıyor. Günümüzden 31 yıl önce kurulan Telli Grup ise otomotiv, sigorta, geri dönüşüm ve yazılım sektörlerinde faaliyet gösteriyor.

Exit mobile version