Kategoriler
Ekonomi Gündem

Birleşim Mühendislik’in ilk reklam filmi yayında

Türkiye’nin birleşimi Birleşim Mühendislik inşaat sektörünün öncü projelerinde elektromekanik çözümleri ile yapılara hayat vermektedir. ilk reklam filmi “Türkiye’nin birleşimi” teması ile hazırlanmıştır. Birleşimin yarattığı gücü vurgu yapan bu reklam filminde çeşitli konular ele alınmıştır. Genel olarak pandeminin 45 günde tamamlanan Feriha Öz acil durum Hastanesi’nden bahsetmektedir. Ayrıca İstanbul’un siluetini şekil veren Skyland İstanbul, Trump Towers, Fairmont Quasar’a kadar firmaları incelemektedir. Bu şekilde  elektromanyetik işlerini gerçekleştirdiği önemli projelere yer verilmiştir.

Birleşim Mühendisliğin İlk Reklam Filmi Yayınlandı

20 yıllık deneyimi ile yaşam alanlarını ısıtma soğutma ve havalandırma sistemleri ile planlar, kurar ve işletmektedir. İlk reklam filmi 26 Temmuz Pazartesi günü yayına girmiştir. Türk inşaat sektörü ile ikonik projelerinin elektromanyetik çözümlerini imzaları olduğundan bahsedilmektedir. Bilişim mühendislik kurucu ortağı Mesut Altan bazı açıklamalarda bulunmuştur. Birleşim Mühendislik İnşaat sektörünün alt kolu olan Elektromekanik taahhüt sektöründe 20 yıldır faaliyet göstermektedir. Hastanelerde, otellerde, alışveriş merkezlerinde, endüstriyel tesislerde, rezidans ve konutlarda ısıtma-soğutma-havalandırma konularına bağlı ortaklık bulunan Erde Mühendislik ile aynı projelerde elektrik sistemleri kurulumu konusunda genel ihtiyaçtan doğan tüm hizmetleri sağladıklarını belirtmiştir. Aynı zamanda hayatın temel akışının sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için çalışılmaktadır. Geçmiş ve geleceğin birleştiği İstanbul yeni sürecinde yükselen yapıların Ayrıca elektromekanik alanında projelere imza atıldığında belirtmiştir. Kısa dönemde hayata geçirilen hayal gibi görünen projelerin gerçeğe dönüşmesi ne katkı sağlama işlemine devam edeceklerini vurgulamıştır. Bu şekilde açıklamasını sürdürmüştür.

Türkiye’nin Birleşimi Birleşim Mühendislik Tarafından Gerçekleştirilecek

Bir sürü projeye imza atmış ve elektromanyetik sektörünün önemli rollerinden birini üstlenmiştir. Bu firma reklam filminin yayınlamıştır. Reklam filmi ile ilgi çeken projeleri de gözle görülmektedir. Ayrıca pandemi döneminde İstanbul siluetine şekil veren birçok konuyu ele almıştır. Bu şekilde dikkat çekmektedir.

Sizlerde bu firmayı detaylı bir biçimde takip edebilirsiniz. Güncel olarak yapılan projeleri takip etmeniz mümkündür. Yapılan reklam fikri hakkında da çeşitli açıklamalar bulup inceleyebilirsiniz. Firma güncel olarak açıklama yapmakta ve yeni projelere imza atmaktadır. Sizler bu projeleri inceleyebilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…

Exit mobile version