Kategoriler
Proje Haberleri

Birlik Parkada fiyat bilgisi

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Bayrampaşa ilçesinde, Birlik İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Birlik Parkada konut projesi, toplam 7 bin 843 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

3 blokta toplam 243 daireden ve 12 ticari üniteden oluşan projede, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda. Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesinde, daire büyüklükleri 119 metrekare ila 215 metrekare arasında yer alıyor.

Birlik Parkada konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 875 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 1 milyon 550 bin TL ila 1 milyon 750 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede yüzde 30 peşinat vererek fşirket bünyesinde 24 aya kadar vade farksız taksit yapılabiliyor.

Birlik Parkada konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Projede kapalı otopark, güvenlik, parti alanı, çocuk oyun alanı, restoran, kafe, futbol sahası, basketbol sahası, sauna, tam donanımlı spor salonu, açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu gibi birçok sosyal donatı özelliği var.

Asansörlü olan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi; okullar, hastaneler, alışveriş merkezi ve parkların yoğun olarak bulunduğu merkezi bir konumda inşa ediliyor. Ulaşım açısından da avantajlı bir konumu bulunan proje, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilen bir noktada yükseliyor.

Adapark’a komşu konumdaki konut projesi; , Forum İstanbul AVM’ye 1 kilometre, Axis İstanbul AVM’ye 2,2 kilometre, Topkapı’ya 4 kilometre, Yenikapı’ya 6 kilometre, Taksim’e ise 8 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Birlik Parkada konut projesi, Yıldırım Mah. 100. Yıl Cad. No: 77 34045 Bayrampaşa/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi hakkındaki bütün detaylı bilgilere 0212 493 05 05 – 0212 479 09 08 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.