Kategoriler
Emlak Haberleri

Bitez Yalıları Exquisite örnek dairesi görücüye çıktı

FB Gayrimenkul Yatırımları tarafından Muğla İli, Bodrum İlçesi’nde hayata kazandırılan Bitez Yalıları Exquisite projesinin örnek dairesi görücüye çıktı.

Vizyoner mimari anlayış ve yeni yapı teknolojileri ile hayata geçirilen örnek daire, Bitez Yalıları Exquisite projesindeki lüksü vurgulayan yaşam alanları ve nitelikli donanımlarıyla ön plana çıkıyor.

Örnek dairenin her bir metrekaresinde kalitenin, lüksün ve konforun hissedileceğini belirten FB Gayrimenkul Yatırımları CEO’su Burak Özyiğit, estetik ve benzersiz bir mimariyi bir araya getirdiklerini belirterek şöyle devam etti: “Denize sıfır 10 bin metrekare yüzölçümlü bir arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 17 adet ultra lüks yalıdan meydana geliyor. Bitez Yalıları projesinin görücüye çıkan örnek dairesinde, tüm detaylar büyük bir özenle ve titizlikle oluşturuldu.

Ultra lüks konfor standartları ve seçkin yaşamın her detayını sunan örnek daire, benzersiz mimari tasarımı ve nitelikli donanımlarıyla Bitez Yalıları projesindeki ayrıcalıklı yaşamı gözler önüne seriyor.”

Bitez Yalıları Exquisite projesinde mimari danışmanlık, akıllı ev sistemleri, 7/24 güvenlik, housekeeping, kuru temizleme, bahçe bakımı ve teknik hizmetler, havalimanı transfer hizmeti, su sporları, özel otopark, plaj, bar, restaurant, müstakil plaj ve iskele ve sea shuttle gibi ayrıcalıklar yer alıyor.

Tamamı deniz manzaralı Bitez Yalıları Exquisite projesinde her birinde yaşam terası, yüzme havuzu, pool lounge, güneşlenme terası ve bahçe terası yer alıyor.