Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Bitez Yalıları Exquisite tanıtım standı açıldı

FB Gayrimenkul Yatırımları tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesinde hayata geçirilen Bitez Yalıları Exquisite projesi 15 Haziran 2018 ile 7 Eylül 2018 tarihleri arasında Yalıkavak Marina tanıtım standında ziyaretçilerini bekliyor.

Bitez Yalıları Exquisite projesi Bordum, Bitez’in bugüne kadar korunmuş ve hiç bozulmamış turkuaz denizine sadece 10 metre mesafede, mandalina ve nar ağaçlarının kokularının birbirine karıştığı muhteşem bir konumda hayata geçiriliyor.

FB Gayrimenkul Yatırım’ın Exquisite imzalı tüm projelerinin vazgeçilmezi olan ultra lüks konfor standartları ile seçkin yaşamın tüm detayları, Bodrum Bitez projesinde yeniden tanımlanıyor.

10 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen Bitez Yalıları Exquisite projesinde özgün mimari tasarım, mimari danışmanlık, akıllı ev sistemleri, güvenlik, housekeeping, laundry, bahçe bakımı ve teknik hizmetler, havalimanı transfer hizmeti, profesyonel balıkçı teknesi, surf parkı, su sporları, özel otopark, restoran, özel iskele, kum plajı yer alıyor.

Tamamı deniz manzaralı Bitez Yalıları Exquisite projesindeki villalarda müstakil yaşam terası, yemek yeme terası, güneşlenme terasları, şömineli pool lounge ve balkon terası bulunuyor.

Bitez Yalıları Exquisite projesi toplam 17 adet ultra lüks yalıdan meydana gelmekte olup projenin yüzde 95’i tamamlanmış durumda..