Kategoriler
Proje Haberleri

Biva Savilla lansmana özel fiyatlarla satışta

Biva Savilla projesi özgün ve şık mimari yapısı, konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Çiğli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Biva Mimarlık firması tarafından hayata geçirilmektedir. 7714 metrekarelik alan üzerine inşa edilen projede 15 adet müstakil villa inşa edilmektedir. Bu villalar 2 katlı olup 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

7714 metrekarelik alan üzerine inşa edilen projede 15 adet müstakil villa inşa edilmektedir. Bu villalar 2 katlı olup 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 301 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 245 metrekare olmaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villanın otopark giriş kapısı ayrı olacak şekilde 2 araçlık otopark alanı yapılmaktadır. Ayrıca profesyonel peyzaj alanları, büyük ölçekli yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca toplam 6 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Henüz yapım aşamasında olup alıcıların isteklerine göre kapalı veya açık mutfak opsiyonu sunulacaktır. Bulaşık makinesi, gömme dolap, kiler, klima, ankastre mutfak seti, set üstü ocak, vestiyer ve şömine gibi birçok özellik yer almaktadır. Ayrıca konutlarda spot aydınlatma yapılmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park, yüzme havuzu ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Biva Savilla konumu hakkında

Proje, İzmir’in Çiğli İlçesi Sasallı Merkez Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar havuz manzarasına sahiptir. Çok merkezi bir lokasyona sahip olup ileride yapılacak alışveriş merkezi gibi alanların yakınında yer alacaktır. Bunun yanı sıra muhitte market, park, semt pazarı, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur.

Biva Savilla fiyatları ne kadardır?

Biva Savilla projesinde lansmana özel avantajlı satışlar yapılmaktadır. Projede bulunan, brüt 301 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 5.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 324 59 58 veya 0 (533) 521 39 51 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version