Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Bizim Evler 7 projesinde yüzde 0,99 faiz oranı fırsatı

Dairelerinin Küçükçekmece Gölü ve deniz manzaralarını gördüğü Bizim Evler 7 projesi 38 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde bulunuyor. Avcılar’da bulunan projedeki dört adet blokta toplam 532 adet konut yer alıyor.

Bizim Evler projelerinin yedinci etabını oluşturan projede, 48 adet dükkân ve restorandan oluşan alışveriş caddesi bulunurken projedeki site alanının yüzde 80’i yeşil alanlara ayrılmış durumda. İçerisinde anaokulunun da bulunduğu projedeki dairelerin teslimi hemen yapılıyor.

İhlas Yapı’nın hayata geçirdiği projedeki dairelerin alımında yüzde 0,99 faiz oranıyla 120 ay vadeli ödeme imkânı sunuluyor.

Projede hangi sosyal donatıları sunuyor?

Ispartakule’de konumlandırılan Bizim Evler 7 projesinde kreş, kapalı havuz, çocuk havuzu, sauna, Türk hamamı, buhar odası, fitness salonu, tenis kortu, masa tenisi alanları, yürüyüş ve koşu alanları, basketbol sahası, voleybol sahası, küçük futbol sahası, kafeterya, PlayStation ve eğlence salonu, mescit ve çok amaçlı etkinlik odası bulunuyor.

Yol boyunca mağazaların sıralandığı projedeki kapalı otoparkta her daireye özel bir adet park alanı bulunuyor. Kapalı misafir otoparkın da bulunduğu projede açık otoparka da yer veriliyor.

Projedeki site alanının içerisinde bulunan gölet ise projenin estetik değerlerinden biri durumda.

Projede hangi konut seçeneklerini barındırıyor?

Binalardan sosyal tesise ve kapalı havuza asansörle doğrudan ulaşım imkânı sağlayan Bizim Evler 7 projesindeki 2+1 tipindeki daireler brüt 116 metrekare genişliği ile brüt 159 metrekare genişliği arasında, 3+1 tipindeki daireler brüt 183 metrekare genişliği ile brüt 197 metrekare genişliği arasında satışa sunulurken projedeki 4+1 tipindeki daireler ise brüt 218 metrekare genişliğinde teslim ediliyor.

Bizim Evler 7 projesinde ödeme kampanyası

İnşaatı tamamlanmış durumda olan Bizim Evler 7 projesindeki konut alımlarında yüzde 0,99 faiz oranıyla 120 ay vadeli ödeme seçeneği sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yükselen proje, TEM otoyoluna komşu durumdayken toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde bulunuyor.

Tahtakale Mahallesi, Ahmet Hamdi Taşpınar Cad. No:1, 34545, Ispartakule – Avcılar / İstanbul açık adresinde yer alan projenin detaylarına aşağıdaki numarayı arayarak ulaşabilirsiniz:

+90 212 405 10 00