Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Bizim Evler 8 bir yıl ödemesiz

Bizim Evler 8 projesi de faiz indirimi kampanyasına katıldı. İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen projede yüzde 0,64 oranlı 180 ay vadelerle ödeme seçeneği sunuluyor. Ayrıca, taksitlerin ödenmesi, bir yıl sonra başlıyor.

Avcılar’a inşa edilen proje, 19’ar katlı iki blok içerisinde toplam 236 konutu barındırıyor. 31 adet de ticari ünitenin bulunduğu projedeki dairelere boğaz ve deniz manzaraları eşlik ediyor.

Proje, Bizim Evler projelerinin sekizinci etabı durumunda.

Bizim Evler 8 daire seçenekleri

Önümüzdeki yılın haziran ayında teslim edilmesi planlanan projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri brüt 129 metrekare büyüklüğünde kuruluyor.

Çok sayıda sosyal donatıya yer verilen projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tipleri brüt 166 metrekare ve brüt 168 metrekare büyüklüklerinde olmak üzre iki seçenekle alıcısına sunulurken projedeki dört odalı ve bir salonlu daire tipleri ise brüt 208 metrekare büyüklüğünde tamamlanıyor.

Projedeki ev fiyatları neler?

Kanal İstanbul projesine komşu olan Bizim Evler 8 projesinde iki odalı ve bir salonlu daire seçenekleri 884 bin liradan başlıyor. İstanbul’un Avrupa Yakası’na inşa edilen projedeki üç odalı ve bir salonlu daire alternatifleri 999 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Tahtakale Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki dört odalı ve bir salonlu daire tipleri 1 milyon 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Bizim Evler 8 sosyal donatılar

Büyük peyzaj alanlarına yer verilen projede; iki ayrı fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, futbol sahası, basketbol sahası, sauna ve Türk hamamı bulunuyor. 

Süs havuzlarının ve kamelyalarının site alanına eşlik ettiği projede, mağazalar da yer alıyor. Abdi İpekçi Caddesi’ne inşa edilen proje, açık otoparkı ve kapalı otoparkı da barındırıyor. 

Proje nerede inşa ediliyor?

Adres: Tahtakale Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi, No: 118, 34325 – Avcılar / İstanbul

Telefon: 0212 405 10 00