Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Bizim Evler 8 projesinde vade ve faiz fırsatı

Bizim Evler projelerinin sekizinci etabı olan Bizim Evler 8 projesi iki blok içerisinde toplam 236 konuttan oluşuyor. Projedeki bloklar 19 kattan oluşurken projede 31 adet de ticari ünite bulunuyor.
İhlas Yapı’nın imzasının bulunduğu proje, toplu taşıma araçlarına yakın bir mesafede inşa edilirken projedeki daireler boğaz ve deniz manzarasını görüyor. Avcılar’da inşa edilen projenin 2020 yılının son aylarında teslim edilmesi planlanırken konut alımlarında 0.98 faiz oranlarıyla 120 ay vade seçeneği sunuluyor.

Projede hangi sosyal donatılar bulunuyor?

Ispartakule Mevkiinde inşa edilen Bizim Evler 8 projesinde iki ayrı fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, futbol sahası, basketbol sahası, sauna, Türk hamamı, kamelyalar ve mağazalar bulunuyor.
Geniş yeşil peyzaj alanlarına sahip projede, süs havuzları siteye estetik bir değer katıyor. Güvenlik sistemleriyle korunan projede, kapalı ve açık otopark da yer alıyor.

Proje hangi daire seçeneklerini barındırıyor?

Kanal İstanbul projesine komşu olan Bizim Evler 8 projesindeki 2+1 tipindeki daireler brüt 129 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler brüt 166 metrekare ve brüt 168 metrekare genişliklerinde alıcısına sunulurken 4+1 tipindeki daireler ise brüt 208 metrekare genişliğinde satışa çıkarılıyor. Projedeki dairelere boğaz ve deniz manzarası eşlik ediyor.

Projedeki dairelerde ebeveyn giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunurken daireler, beyaz eşyalarıyla teslim ediliyor.

Bizim Evler 8 projesinde ödeme kampanyası

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yükselen Bizim Evler 8 projesinden daire alımlarında yüzde 0.98 faiz oranlarıyla 120 ay vade seçeneği tanınıyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

İhlas Gayrimenkul tarafından yaşama geçirilen proje, Mahmutbey-Ispartakule-Esenyurt metro hattına ve Marmaray bağlantılı banliyö trenine yürüme mesafesinde inşa edilirken Sazlıdere Barajı’na ve Kuzey Marmara Bağlantı Yolu’na yakın bir konumda bulunuyor.

Önümüzdeki yıl teslim edilecek proje; Tahtakale Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi, No: 118, 34325 – Avcılar / İstanbul açık adresinde yer alırken aşağıdaki telefon numarasını arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz:

0212 405 10 00