Kategoriler
Proje Haberleri

Bizim Evler 8’de bir yıl erteleme imkanı

İstanbul şehrine bağlı bulunan Avcılar ilçesinde Bizim Evler 8 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İhlas Yapı imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa edilmekte olan konutlar toplamda 19 bin 739 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Bizim Evler 8 projesi bünyesinde 236 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Söz konusu olan proje iki bloktan meydana geliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bizim Evler 8 projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde inşa ediliyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise 129 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Bizim Evler 8 projesinde bulunan konutların 2+1 konutların fiyatları 884 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daireler ise 999 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Söz konusu olan 4+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 300 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Bizim Evler 8 projesinde şu anda bir kampanya söz konusu. Alıcılara kolaylık sağlayan bu kampanya kapsamında çekeceğiniz krediyi bir yıl erteleyebilirsiniz. Projedeki konutlara sahip olmak için 180 ay vadelendirmeyi 0,64 faiz oranı ile gerçekleştirmeniz mümkün.

Bahsi geçen konutların 2021 yılının Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0212 405 10 00