Kategoriler
Proje Haberleri

Bizim Evler 9 konutları İstanbul’da yükselecek!

Bizim Evler 9 projesi, İhlas Yapı şirketinin en yeni projesi olmaktadır. Yüzölçümü 14.607 m2 olan bir arsa üzerinde hayata geçmesi beklenen bu proje, Kanal İstanbul güzergahına yakınlığıyla da dikkat çekmektedir. İnşa çalışmalarının başlangıç tarihi ise Mayıs 2021 olarak belirlenmiştir. Bununla birlikte, yeni konutlara dair pek çok detay henüz net değil. Fakat proje, konutlar dışında çok sayıdaki işyeri alanını da kapsamaktadır. Dolayısıyla İhlas Yapı, yeni projesi sayesinde İstanbul’un ticari altyapısına katkı sağlayabilecektir.

Site içinde kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, tam donanımlı spor salonu ve kapalı otopark yer alacaktır. Site alanı, güvenlik personeli tarafından korunacaktır. Ayrıca kamera sistemi tarafından gözetilecek olan bu alana süs havuzu da eklenecektir. Ayrıca konut sakinlerinin istedikleri kadar yürüyüş yapabilecekleri yürüyüş alanları da önemli bir detaydır. Bizim Evler 9 projesinin teknik özellikleri ise aynı şekilde dikkat çekmeyi başarmaktadır. Örneğin jeneratör ve su deposu, tüm elektrik ya da su kesintilerinde bina sakinlerine hizmet edecektir. Enerji kullanımı konusunda hiçbir sorun yaşatmayacak olan dairelerin ısıtma türü ise merkezi ısıtma olmaktadır.

Ankastre beyaz eşya, görüntülü diyafon sistemi ve ısı pay ölçer donanımlarına sahip olacak dairelerde ebeveyn banyosu da yer alacaktır. Ayrıca kaliteli duşakabinler, ebeveyn banyosu imkanı ve yalıtım özellikleri ile dikkat çeken konutların zemin etüdü yapılmıştır. Dolayısıyla tüm site alanı, deprem riski karşısında çok dirençlidir. Özellikle İstanbul gibi, depremin fazla olası olduğu yerlerde ise bu detaylar son derece önemlidir.

Bizim Evler 9 satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bizim Evler 9 satılık daire fiyatları hakkında henüz kesin bir bilgi vermek mümkün değildir. Oda sayısı seçenekleri 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 olan bu konutların büyüklükleri de kesinleşmemiş durumdadır. Avcılar ilçesindeki Firüzköy Mahallesi’nde yer alan bu proje hakkında detaylı bilgi alınabilir. Bunun için, 0212 405 10 00 numaralı telefon numarası aranmalıdır.