Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Bizim Evler Güzelce 0.64 faiz ile satışta

Bizim Evler Güzelce konut projesi, İhlas Yapı’nın imzasıyla İstanbul ilinin, Başakşehir ilçesinde yükseldi. Eşsiz deniz manzarasına sahip, az katlı mimarisi ile dikkat çeken proje, alıcılarına 0.64 faiz ve 180 ay vade imkanı tanıyor.

Bizim Evler Güzelce proje özellikleri

İhlas Yapı güvencesi altında İstanbul, Başakşehir’de yükselen konutlar, Ispartakule’nın gözbebeği olmaya devam ediyor. Deniz tutkunlarına hitap eden konut projesi, sakinlerine 365 gün tatil tadında bir yaşam sunmaktadır.

B konut segmenti üzerinden hayat bulan konutlar, toplamda 92 bin 293 metrekarelik arsa üzerinde 8-10 katlı bloklar olarak tasarlandı. Projede 17 blok hayata geçirilmiş olup, daire sayısında 709’a ulaşan rakam, dükkân adetinde 111’e varmıştır. Daire seçeneklerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak değiştiği proje; 2+1 daireler 97 metrekare, 3+1 daireler 163 metrekare ve 4+1’ler 203 metrekare üzerinden tasarıma sahiptir.

Bizim Evler Güzelce konutlarının, yeşil peyzaj alanları, sosyal yaşam olanakları, dikkat çekici dış yapı mimarisi ve iç mekanlara uygulanan ferah, modern dekorasyonu ile bölge üzerinde öne çıktığı görüldü. Ayrıca Marmara denizi manzarasına sahip olan bu eşsiz yapıların, yılın her döneminde tatil tadında yaşam sağladığı biliniyor.

Projede yer alan sosyal donatılar

Bizim Evler Güzelce konutlarının site özellikleri arasında kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı ve fitness merkezi bulunuyor. Kameralı güvenlik sisteminin 7/24 aktif olarak çalıştığı site içi ve çevresinde, yaşam sakinlerine güvenli bir hayat vaat edilmiştir. Çalışan annelerin en büyük kurtarıcısı olarak bilinen kreş avantajını da unutmamak gerek. Aynı zamanda her yaşa hitap eden, sosyalleşmenin kapısını aralayan kafeler sayesinde aktif bir hayata sahip olabilmek mümkün.

Peyzaj alanlarının özenle geliştirildiği site içerisinde yürüyüş yolu, meyve bahçeleri, piknik alanları, süs havuzu, futbol ve voleybol sahası, bisiklet yolu, mescit ve göl kafe gibi mekânlar da mevcuttur.

Projede yer alan ulaşım imkânları

İstanbul, Avrupa yakasının en nezih ilçelerinden birinde yer alan Güzelce Mahallesi, artık Bizim Evler Güzelce ile tanınıyor. Değerli konumu ile diğer konut projelerinin bir adım ilerisinde olan konutlar, toplu taşıma duraklarına, bölgede bulunan sağlık merkezlerine, eğitim kurumlarına, alışveriş ve kültür merkezlerine yakın bir mesafede yer almaktadır.

Deniz manzarası ile taçlandırılan konutlar, E-5 otoyolunun yanında konuşlandı. Bu sayede otoyol üzerinde bulunan direkt bağlantı yollarıyla cadde dükkânlarına kolayca erişilebilir.

Projede yer alan daire fiyatları

Bizim Evler Güzelce konutlarında minimum fiyat 603 bin TL’den başlıyor. Alıcıların tercihine göre değişen fiyatlarda maksimum rakam 1 milyon 170 bin TL’ye çıkmıştır. Minimum metrekare bedeli 5 bin 687 TL, maksimum metrekare bedeli ise 6 bin 216 TL’dir. Anahtar teslimli konut projesinde an itibariyle ‘tarihi indirim’ görüldü. Alıcıların 0.64 faiz üzerinden, 180 ay vade fırsatlarına sahip olması bekleniyor.

İletişim: 444 18 27