Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Bizim Evler Güzelce yüzde 0,64 oran

İhlas Yapı tarafından inşa edilen Bizim Evler Güzelce projesi de faiz indirimi kampanyasına katıldı. Kapalı otoparkı ve açık otoparkı bulunan projeden konut satın alanlar, taksit ödemelerine bir yıl sonra başlarken konut satın alacaklara yüzde 0,64 oranlı 180 ay süren vadelerle ödeme planı oluşturuluyor.

Büyükçekmece’ye konumlandırılan ve 17 blok içerisinde toplam 709 daireyi barındıran projede 111 adet de dükkân bulunuyor. 

Bizim Evler Güzelce sosyal donatılar

Dairelerine deniz manzarasının eşlik ettiği projede; yürüyüş ve koşu parkuru, bisiklet yolu, çok amaçlı spor sahası, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çok amaçlı spor sahası, fitness salonu ve Türk hamamı bulunuyor.

İstanbul’un Avrupa Yakası’na konumlandırılan projede sauna ve buhar odaları da yer alıyor.

İçerisinde kreş de bulunan projedeki koşu parkuru, deniz manzarası görürken yürüyüş yolu, geniş alanıyla öne çıkıyor. İstanbul’un Avrupa Yakası’na inşa edilen projedeki kapalı yüzme havuzu ise kadın ve erkeklere özel olmak üzre ikiye ayrılıyor.

Projedeki konut seçenekleri neler?

Bizim Evler Güzelce projesindeki iki odalı ve bir salonlu konut tipleri brüt 123 metrekare büyüklüğü ile brüt 132 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle satışa sunuluyor.

Projedeki üç odalı ve bir salonlu konut tipleri brüt 163 metrekare büyüklüğü ile brüt 181 metrekare büyüklüğü arasındaki alternatiflerle alıcısına veriliyor. Büyük yeşil alanlara yer verilen projedeki dört odalı ve bir salonlu konut tipleri ise brüt 202 metrekare büyüklüğü ile brüt 214 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor.

Bizim Evler Güzelce nerede?

İhlas Yapı tarafından inşa edilen proje, toplu taşıma duraklarına ve E5 Otoyolu’na yakınlığıyla kolay ulaşım avantajı sunuyor. Proje, Kadir Has Üniversitesini; Bahçeşehir ve Doğa kolejlerini çevresine alıyor. Mimaroba semtine kısa mesafede yer alan proje, marinaya yürüme mesafesinde bulunuyor.

Satış ofisi: Güzelce Mahallesi, Geçit Caddesi, 243. Sokak, No: 9/17, Büyükçekmece / İstanbul

Telefon: 444 18 27