Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Bizim Evler Güzelce’de yüzde 0,79 oranlı 120 ay vade

Bizim Evler Güzelce projesindeki 17 blokta, 709 adet daire bulunuyor. Projede, ayrıca, 111 adet dükkân yer alıyor. İhlas Yapı tarafından inşa edilen proje, Büyükçekmece’de bulunuyor. Projeden daire satın alımlarında yüzde 0,79 oranıyla 120 ay vadede ödeme seçeneği sunuluyor.

Projenin bu yılın nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Bizim Evler Güzelce‘de sosyal donatılar

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda inşaatına devam edilen Bizim Evler Güzelce projesinde yürüyüş ve koşu parkuru, bisiklet yolu, çok amaçlı spor sahası, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çok amaçlı spor sahası, fitness salonu, Türk hamamı, sauna ve buhar odaları bulunuyor.

Projedeki kapalı yüzme havuzu, kadın ve erkeklere özel olmak üzere ikiye ayrılırken projedeki yürüyüş yolu, genişliğiyle ön plana çıkıyor. Büyükçekmece’de konumlandırılan projedeki koşu parkuruna deniz manzarası eşlik ediyor. Kafelerin yer aldığı projeye süs havuzları, estetik bir değer katıyor. 

Kreşe de yer verilen projede kapalı otopark ve açık otopark da bulunuyor.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Bizim Evler Güzelce projesindeki 2+1 konut tipleri brüt 123 metrekare genişliği ile brüt 132 metrekare genişliği arasında, 3+1 konut tipleri brüt 163 metrekare genişliği ile brüt 181 metrekare genişliği arasında, projedeki 4+1 konut tipleri ise brüt 202 metrekare genişliği ile brüt 214 metrekare genişliği arasında inşa ediliyor.

Projedeki 2 oda ve 1 salon daire tipleri 492 bin lira ile 1 milyon 133 bin lira arasında, 3 oda ve 1 salon daire tipleri 915 bin lira ile 1 milyon 955 bin lira arasında, projedeki 4 oda ve 1 salon daire tipleri 1 milyon 221 bin lira ile 1 milyon 923 bin lira arasındaki fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Projedeki dairelere deniz manzarası eşlik ediyor.

Bizim Evler Güzelce nerede?

Toplu taşıma duraklarına ve E5 Otuyolu’na yakın mesafelerde yükselen projenin satış ofisi; Güzelce Mahallesi, Geçit Caddesi, 243. Sokak, No: 9/17, Büyükçekmece / İstanbul posta adresinde bulunuyor. Projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

444 18 27