Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Bizimtepe Aydos projesinde yüzde 0,79 faiz fırsatı

Sancaktepe’de konumlandırılan Bizimtepe Aydos projesi doğayla iç içe yaşam sunuyor. Yüzde 90’ı yeşil peyzaj alanlarıyla donatılan projede, 13’er katlı 17 blok içerisinde toplam bin 37 adet daireye yer veriliyor. Aydos Ormanı’na komşu olan konut projesi, 90 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde bulunuyor.

Projedeki daireler teslim edilmeye hazır durumda bulunuyor. Halk GYO ve Vakıf GYO’nun ortaklaşa hayata geçirdiği projedeki daire satın alımında yüzde 0,79 faiz oranıyla 180 ay vadeye kadar ödeme seçeneği sunuluyor.

Bizimtepe Aydos‘ta sosyal donatılar

Bizimtepe Aydos projesinin yüzde 90’ı yeşil peyzaj alanıyla kaplıyken alanda salkım söğüt, erguvan, çam, manolya, ıhlamur, kayın ve mabet ağaçlarının yanı sıra çınar yapraklı akçaağaçlar; cennet bambusu, ortanca ve mercan çiçekleri gibi birçok bitki ve bahçe bulunuyor.

Projede bulunan hobi bahçeleri sayesinde site sakinleri kendi ekinini yetiştirip tüketebiliyor. Ayrıca, proje içerisinde, “En Güzel Bahçe” yarışması düzenleniyor.

Özel anaokuluna yer verilen projede yetişkin ve çocuklara ayrı kapalı ve açık yüzme havuzları, koşu parkuru, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları, fitness merkezi, hamam, masaj ve buhar odaları, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları inşa edilmiş.

Kamelyalarla site içerisinde oturma alanları ayrılan projedeki koşu parkuru iki bin 500 metreye uzanırken projedeki çocuk oyun alanları ise 3 ile 5 yaş grubu ve 7 ile 12 yaş grubu olmak üzere ikiye ayrılıyor.

Projedeki çarşıda kuru temizleme, şarküteri, eczane ve market bulunurken kafeteryalar, lokantalar da projedeki yerini alıyor.

Bizimtepe Aydos projesinde daire seçenekleri

Bizimtepe Aydos projesindeki dairelerde ebeveyn banyosu ve iki adet balkon bulunuyor. Projede inşa edilen 2+1 tipindeki bahçeli ve teraslı daireler brüt 139 metrekare genişliğinde, diğer 2+1 tipindeki daireler ise brüt 88 metrekare genişliği ile brüt 135 metrekare genişliği arasında satışa sunuluyor.

Projedeki 3+1 tipindeki daireler brüt 144 metrekare genişliği ile brüt 177 metrekare genişliği arasında, 4+1 tipindeki daireler ise brüt 191 metrekare genişliğinde bulunuyor.

Projedeki ödeme kampanyası

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan projedeki konut satın alımlarında yüzde 0,79 faiz oranıyla 180 aya vadeye kadar ödeme seçeneği sunuluyor.

Proje nerede bulunuyor?

Veysel Karani Mahallesi, Kanuni Caddesi, No: 3/A/1 Sancaktepe / İstanbul açık adresinde bulunan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

444 77 74