Kategoriler
Proje Haberleri

Black Lion Karabük satışları devam ediyor

Black Lion Karabük geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Bu konut projesi Tek Yapı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde yer alan 3+1 daireler sizlere sunulmaktadır. Satışa sunulan bu evleri detaylı bir biçimde inceleyerek hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Projede bulunan evler özellikleri ile dikkat çekmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu projedeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Bulunduğu konum nedeniyle cepheleri kapanmayacak ve ev bol güneş alacaktır. Bu projede sosyal alan bolca bulunmaktadır. Özellik olarak banyoların oldukça geniş ve ferah olduğu bulunmaktadır. Evin içerisinde toplam 2 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca ısıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Aynı zamanda apartmanın içerisinde asansör vardır. Otoparkının bulunması arabası olan ev sahibi için oldukça iyi bir özelliktir. Sosyal alan olarak spor alanı, oyun parkı gibi yerler mevcuttur. Evin içerisinde ekstradan kilerde vardır. Seramik zemini ve şık tasarımıyla oldukça dikkat çekmektedir. Sizlere doğa ile iç içe olan aynı zamanda şehirdeki istediğiniz kolaylığı ayağınıza getiren evler sunulmaktadır.

Black Lion Karabük konumu hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Karabük’ün merkezinde bulunan bu evlerin konumu sizlere oldukça kolaylık sağlar. Konumu sayesinde neredeyse ihtiyacınız olan her yere yürüme mesafesi ile gidilmektedir. Bu durumda yürüme mesafesinin sağladığı avantajları bu evde görmek mümkündür. Sağlık ve eğitim açısından da yakınlık gösteren konumu birçok avantajı beraberinde getirmektedir. Şehir merkezine de ulaşım oldukça kısa bir süre içerisinde gerçekleşir. Ulaşım olarak otobüs durakları oldukça yakındır. Aynı zamanda dolmuş ve minibüs seçeneklerinden de yaralanabilirsiniz. Bu projedeki evler sizlere doğa ve şehir manzarası sunmaktadır.

Black Lion Karabük fiyatları hakkında bilgi

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Bu nedenle evlerin alanları ve kat sayısına göre fiyatının değiştiğini görmek mümkündür.

Projede yer alan brüt 155 metrekare, net 128 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 460 bin TL’den başlamaktadır. Kat sayısına göre fiyat değişiklikleri yaşanabilmektedir.

Bu şekilde projeyi sizlere anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Detaylı incelemeler yaparak bilgi sahibi olmak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (552) 788 13 78 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…