Kategoriler
Proje Haberleri

Black Lion King Safranbolu satışa sunuldu

Black Lion King Safranbolu konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Karabük’ün Safranbolu İlçesinde yükselen proje Tek Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Safranbolu İlçesi Esentepe Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip seçeneği sunulmaktadır. Bu daireler arasında ayrıca dubleks seçeneklerine de yer verilmiştir. Aynı zamanda Black Lion King Safranbolu kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri vestiyer, giyinme odası, ankastre set, ebeveyn banyosu, geniş balkonlar gibi özelliklere sahiptir. 2 bloklu site içerisinde ise çocuk oyun alanları, her daireye ait otopark, geniş sosyal alanları gibi donanımlar mevcuttur.

Proje kapsamındaki daireler 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler arasında dubleks seçenekleri de mevcuttur. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 220 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Black Lion King Safranbolu konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Safranbolu’nun gözde yerlerinden Esentepe Mahallesinde, doğaya sıfır bir konumda yer almaktadır. Aynı zamanda proje Sarı Çiçek Villalarının karşısında konumlandırılmıştır.

Daire fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 220 metrekare alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0370 433 13 65 ve 0552 788 13 78 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…