Kategoriler
Proje Haberleri

Bloque 17 Kemerburgaz’da yükseliyor

Bloque 17 projesi İstanbul ilinin Kemerburgaz mevkiinde hayata geçiriliyor. Alıcılarına konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan proje Dayan Yatırım İnşaat ve Turizm San. Tic. A.Ş. firmasının güvencesi ile inşa ediliyor.

Tek bloktan meydana gelen Bloque 17 projesi bünyesinde 42 konut barındıracak şekilde tasarlandı. Dairelerin yanı sıra bölgedeki ticari konut ihtiyacına da yanıt verecek şekilde tasarlanan proje üç katlı olarak inşa ediliyor.

Bloque 17 projesinde daire özellikleri neler?

Toplamda 8 bin metrekarelik arsa alanında inşa edilmekte olan Bloque 17 projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şık, ferah, modern dairelerinin yanı sıra ticari alanlar da inşa eden proje bünyesinde dört adet mağaza bulunduruyor. Bloque 17 projesinde daireler 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösteren tiplerde hayata geçiriliyor. Projede yer alan 1+1 daireler 64 metrekare, 2+1 daireler 105 metrekare, 3+1 daireler 188 metrekare, 4+1 daireler de 242 metrekare olarak tasarlandı. Dayan Yatırım İnşaat ve Turizm San. Tic. A.Ş., Bloque 17 projesinde yer alan 1+1 konutları kompakt ve yalın, 2+1 konutları ferah ve modern, 3+1 konutları ise şık ve organik olarak adlandırıyor.

Bloque 17 projesi nerede?

İstanbul ilinin Eyüpsultan ilçesine bağlı olan Kemerburgaz’da inşa edilmekte olan proje, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Özden Sokak No:13/3’te konumlandırılmış durumda. Belgrad ormanlarının yanı başında, İstanbul merkezine yalnızca dakikalar sürecek uzaklıkta bulunan proje, şehrin telaşından kaçmak için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Bloque 17 projesi sosyal alanları neler?

Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan Bloque 17 projesi yatırımlık konutları ile de dikkat çekiyor. Bloque 17 projesi 450 metrekarelik bir sosyal tesis barındırıyor. Site sakinleri için açık havuz, sauna, buhar banyosu, spor ve masaj merkezi gibi donatılar bulunuyor.

Bloque 17 projesi ne zaman teslim edilecek?

Bloque 17 projesinde çalışmalar 2017 yılında başlamıştı. Projede yer alan daire ve ticari konutların, 2020 yılının Şubat ayında tamamlanmasının ardından alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 212 952 49 24