Kategoriler
Proje Haberleri

Bloque 17’de banka kredisiyle ödeme

İstanbul’un Eyüp ilçesine bağlı Kemerburgaz’da, Dayan Yatırım İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Bloque 17 Kemerburgaz konut projesi, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Tek blokta 38 adet daireden ve 4 adet dükkandan meydana gelen projede; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 64 ila 98 metrekare arasında, 2+1 tipteki daireler 105 ila 151 metrekare arasında, 3+1 tipteki daireler 188 metrekare, 4+1 tipteki daireler ise 242 metrekare olarak tasarlandı.

Bloque 17 konut projesi fiyat listesi

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinin Şubat 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Konut projesindeki 1+1 tipteki dairelerin fiyatları 630 bin TL’den başlıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 1 milyon TL’den başlıyor. Konut projesinde, banka kredisi kullanarak daire sahibi olabilmek mümkün durumda. Projede şu an 24 adet satılık daire yer alıyor.

Konut projesi sosyal donatıları

Bloque 17 konut projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, buhar banyosu, masaj, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesinde, dairelerde ısı pay ölçer de var. Asansörlü ve resepsiyonlu konut projesinde, ebeveyn banyosu ve balkon da yer alıyor. Konfor ve lüksü bir araya getiren konut projesi, yüksek tavanlı daireleriyle dikkat çekiyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Ailelere uygun olarak inşa edilen Bloque 17 Kemerburgaz konut projesi, Göktürk Merkez Mah. İstanbul Cad. Kemerburgaz-Eyüp/İstanbul adresinde yer alıyor. Yeşili ve maviyi bir arada sunan konut projesi, şehrin karmaşasından uzak bir yaşam vadediyor.

Konut projesi, merkezi konumuyla da dikkat çekiyor. Toplu taşıma olanaklarına kolay ulaşım sağlanabilen bir noktada yer alan konut projesi; metroya ve havalimanına yakın bir konumda yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0212 3256783 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.