Kategoriler
Proje Haberleri

Blue Garden Esenyurt 0.64 faiz oranıyla satışta

Blue Garden Esenyurt projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Esenyurt İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Işıklı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Toplam inşaat alanı 22.000 metrekare olan projede 100 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bunlar 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Toplam inşaat alanı 22.000 metrekare olan projede 100 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bunlar 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 118 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, yürüyüş parkuru ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra mağaza ve dinlenme alanları sizler için tasarlanmıştır. Asansör, kablo TV ve uydu altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Dairelerde yüksek güvenlikli çelik kapı bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park, tutamak ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak ve priz mevcuttur.

Blue Garden Esenyurt konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Esenyurt İlçesi Yunus Emre Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin konumu, Kanal İstanbul projesine, Esenyurt Üniversitesi’ne ve metrobüse 5 dakikalık mesafededir. Esenyurt Devlet Hastanesine ve yeni açılacak olan metro durağına 10 dakikalık mesafededir. Ayrıca havalimanı 25 dakika, hızlı tren ve İDO’ya 15 dakikalık uzaklıkta yer almaktadır.

Blue Garden Esenyurt fiyatları ne kadardır?

Blue Garden Esenyurt projesinde 0,64 faiz oranı, 180 ay vade ile satışlar yapılmaktadır. Ayrıca fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 425.000 TL ile 428.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 118 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 565.000 TL ile 570.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 688.000 TL ile 688.500 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (552) 728 79 60 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…