Kategoriler
Proje Haberleri

Blue Garden Pendik fiyat listesi

İsminden de belli olacağı gibi İstanbul şehrinin Pendik ilçesinde Blue Garden Pendik projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Işıklı İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Blue Garden Pendik fiyat listesi hakkında daha detaylı bilgi haberimizin devamında yer almaktadır. Daire fiyatları dışında ayrıca projede daire tipleri neler? Konut projesi ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevaplarını da haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Proje 5 bin 200 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Proje, bünyesinde 132 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje 23 bin 414 metrekare toplam inşaat alanına sahiptir. Ayrıca projede yer alan ticari alanların bulunduğu alan ise 3 bin 267 metrekaredir.

Blue Garden Pendik projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 105 metrekare ile 159 metrekare arasında değişiyor.

Blue Garden Pendik fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

  • Blue Garden Pendik projesinde bulunan 81 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
  • 135 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 995 bin 750 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar lokasyon itibariyle de ilgi görüyor. Blue Garden Pendik projesi Esenler Mahallesi, Yaşar Doğu Caddesi’nde inşa ediliyor.

Bahsi geçen Pendik konut projesinde teslimler başlamış durumdadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0212 699 84 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız….

“Blue Garden Pendik fiyat listesi” için bir yanıt

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version