Kategoriler
Proje Haberleri

Blue Garden Pendik projesinde son fırsatlar

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Esenler Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Işıklı İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Blue Garden Pendik konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Pendik konut projesi Esenler Mahallesi’nde yer alan 23 bin 414 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi ticari ve konut alanlarından oluşmaktadır. Proje kapsamındaki daire içleri Hilton banyo, intercom sistemi, görüntülü diafon, wifi gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca dairelerde ebeveyn banyosu, spot aydınlatma, yangın alarmı, asansör gibi özellikler de mevcuttur.

Konut projesi sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde fitness center, spor salonu, açık yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar odası gibi sosyal alanlar mevcuttur. Ayrıca sosyal tesis alanı, çocuk oyun alanı, 7/24 güvenlik sistemi, 2 katlı kapalı otopark gibi özellikler de site içerisinde bulunmaktadır. Yeşil alan ve özel peyzaj düzenlemeleri ile dikkat çeken proje, mağaza ve dinlenme alanlarıyla özel bir yaşam alanı sunmaktadır. Blue Garden Pendik konut projesinde yaşam başlamış olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 102 metrekare ile 162 metrekare arasında alana sahip olarak tasarlanmıştır.

Blue Garden Pendik Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 675 bin TL’den başlamaktadır.

102-146 metrekare arasında brüt alana sahip olan 2+1 tip dairelerin fiyatları 675 bin TL ile 893 bin 750 TL arasında değişmektedir.

Brüt 158-162 metrekare alana sahip 3+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon ile 1 milyon 143 bin 750 TL arasında değişmektedir

Ayrıca projede son daireler kaçırılmaz fırsatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Pendik Esenler Mahallesinde yer almaktadır. Ayrıca proje toplu taşımaya olan yakınlığı ve ulaşım seçeneklerinin çokluğu ile dikkat çekmektedir. Sabiha Gökçen Havalimanına 7 dakika, Tavşantepe Metro İstasyonuna 3 dakikalık mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 699 84 18 ve 0532 263 53 27 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version